Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Tentang Kami

ROUND STEEL LINK CHAIN ​​MANUFACTURER salami 30+ taun, kualitas ngajantenkeun unggal link

Salaku pabrik ranté tautan waja buleud salami 30 taun, pabrik kami parantos cicing sareng ngaladénan jaman anu penting pisan tina ranté Cina ngadamel évolusi industri katering pikeun penambangan (tambang batubara khususna), ngangkat beurat, sareng sarat-sarat pangiriman industri dina babak kakuatan anu luhur ranté link baja. Kami henteu liren janten pabrik ranté tautan bunder ngarah di Cina (kalayan suplai taunan langkung ti 10.000T), tapi tetep kana kreasi sareng inovasi anu teu lirén.

Upami anjeun peryogi ngangkat rantai tautan waja bunderan, ngantunkeun, solusi rigging ... Kami sayogi pikeun anjeun

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami