Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Bagian pikeun Rantai Lift & Conveyor

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    LIPI Lift, Ranté ranté & Panyambung, Roda Roda, Rok Spain, Rantai Konveyor

    Bagian SCIC pikeun lift ranté sareng konéktor kalebet: émbér lift, ranté belenggu & konektor, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jst.

    Suku cadang SCIC pikeun lift ranté sareng konpéror khusus didamel per spék industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka kabutuhan klien khusus tina segi ranté link / ukuran / data kakuatan, janten yén urang ngadamel proposal anu rinci ti diménsi dugi ka solusi mékanis. Tangtosna, kamampuan sapertos kitu mangrupikeun pangalaman SCIC anu saé dina ranté link rundingan, rékayasa sareng pangalaman operasional & kanyaho salami mangtaun-taun.