Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Bagian pikeun Chain Lift & Conveyor

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    Ember Lift, Ranté Shackles & Panyambungna, Ranté Roda, Ranté Sprockets, Conveyor Ranté

    Bagian SCIC pikeun lift ranté sarta conveyors ngawengku: ember lift, ranté shackles & panyambungna, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jsb.

    Bagian anu disayogikeun SCIC pikeun elevators ranté sareng konveyor dirarancang khusus per spésifikasi industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka para nasabah sarat khusus tina segi ukuran ranté link buleud / data tingkat / kakuatan, janten yén urang ngadamel usulan lengkep ti dimensi ka solusi mékanis.Tangtosna, kamampuan sapertos kitu dumasar kana pangalaman SCIC dina manufaktur ranté link buleud, rékayasa sareng pangalaman operasional & pangaweruh salami mangtaun-taun.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami