Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

ngangkat ranté

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 50mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 50mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 45mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 45mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 40mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 40mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 38mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 38mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 36mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 36mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 32mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 32mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 30mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 30mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 28mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 28mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 26mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 26mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 22mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 22mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 20mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 20mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

  • Grade 100 (G100) Chain Slings – Dia 19mm EN 818-4 Endless Sling Two Legs

    Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 19mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

    SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami