Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

ngangkat ranté

  • Grade 100 (G100) chain slings

    Ayunan kelas 100 (G100)

    SCIC grade 100 (G100) slings ranté (per EN 818-4) ngadopsi ranté kelas 100 (G100) anu didamel nyalira ti pabrik anu dipilih ogé anu ngalaksanakeun inspeksi, tés sareng prosedur sertifikasi anu ketat; Salaku tambahan, insinyur SCIC ngalaksanakeun panyaksian situs sareng kontrol kualitas dina sadaya pasokan kaluar-sumber sateuacan dileupaskeun dina pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun pembuatan sling sareng perakitan.

  • Grade 100 (G100) lifting chains

    Ranté angkat kelas 100 (G100)

    Angkat sareng lashing, ranté, ranté link pondok, angkat ranté buleud, ranté Kelas 100, ranté G100, ranté ranté, ranté sling, ASTM A973 / A973M-21 spésifikasi standar pikeun rantai waja paduan Kelas 100

  • Grade 80 (G80) chain slings

    Slings ranté kelas 80 (G80)

    SCIC grade 80 (G80) slings ranté (per EN 818-4) ngadopsi ranté kelas 80 (G80) anu didamel nyalira ti pabrik anu dipilih ogé anu ngalaksanakeun inspeksi, tés sareng prosedur sertifikasi anu ketat; Salaku tambahan, insinyur SCIC ngalaksanakeun panyaksian situs sareng kontrol kualitas dina sadaya pasokan kaluar-sumber sateuacan dileupaskeun dina pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun pembuatan sling sareng perakitan.

  • Grade 80 (G80) lifting chains

    Ranté angkat kelas 80 (G80)

    Ranté SCIC Kelas 80 (G80) pikeun ngangkat didamel sakumaha standar EN 818-2, kalayan baja alloy mangan mangan kromium molybdenum per standar DIN 17115; dirancang ogé / diawaskeun las & panas-perlakuan mastikeun ranté sipat mékanis kaasup gaya test, gaya pegatna, elongation & karasa.