Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

SCIC Babak Steel Patalina Chain

SCIC Babak Patalina Chain

Salaku produsén ranté link baja buleud pikeun 30 taun, pabrik urang geus tinggal kalawan sarta ngalayanan periode pohara penting tina ranté Cina nyieun évolusi industri catering pikeun pertambangan (tambang batubara hususna), ngangkat beurat, sarta sarat conveying industri dina babak kakuatan tinggi. ranté link baja.Kami henteu lirén janten produsén ranté link babak anu unggul di China (kalayan pasokan taunan langkung ti 10,000T), tapi tetep dina kreasi sareng inovasi anu teu eureun-eureun.

round steel link chain manufacturer

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami