Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

ranté kerekan

  • Hoist Chain

    Ranté kerekan

    Dumasar kana téknologi produksi ranté ngangkat SCIC G80 & G100, urang ogé manjangkeun garis produk urang pikeun ranté kerekan toleransi kelas T (Tipe T, DAT & DT), pikeun dianggo dina kerekan séri manual sareng kakuatan anu didorong.