Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Ayunan kelas 100 (G100)

  • Grade 100 (G100) chain slings

    Ayunan kelas 100 (G100)

    SCIC grade 100 (G100) slings ranté (per EN 818-4) ngadopsi ranté kelas 100 (G100) anu didamel nyalira ti pabrik anu dipilih ogé anu ngalaksanakeun inspeksi, tés sareng prosedur sertifikasi anu ketat; Salaku tambahan, insinyur SCIC ngalaksanakeun panyaksian situs sareng kontrol kualitas dina sadaya pasokan kaluar-sumber sateuacan dileupaskeun dina pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun pembuatan sling sareng perakitan.