Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Kabijakan Kualitas, Misi & Nilai

Kabijakan kualitas

Kualitas mangrupikeun bagian integral tina misi sareng nilai bisnis inti urang.Ieu pituduh tindakan urang pikeun mastikeun yén urang nganteurkeun produk kualitas pangluhurna pikeun nyugemakeun sarat konsumén urang.Kabijakan kualitas kami diwangun ku Misi, Nilai sareng Komitmen pikeun Perbaikan Terus-terusan.

MISI KUALITAS

Ngadamel unggal tautan ranté kakuatan anu mumpuni pikeun nanganan kargo & beban.

NILAI KUALITAS

Hubungan hormat sareng hargana
Kami terus-terusan narékahan pikeun ngawangun hubungan anu dipercaya, sustainable sareng jalma, palanggan, sareng supplier sabab ieu penting pisan pikeun kasuksésan jangka panjang urang.

Gawé tim
Kami yakin dina kolaborasi sareng tim anu kuat pikeun nganteurkeun hasil anu leres.

Pemberdayaan jeung akuntabilitas
Urang bakal terus ngajalankeun otoritas akuntabel ngaliwatan sagala tingkatan organisasi pikeun ngahontal tujuan bisnis urang.

Total kajujuran jeung integritas tinggi
Urang ngalaksanakeun diri kalayan integritas sepanjang waktos.

Kaunggulan dina palaksanaan kalawan perbaikan kontinyu
Kami pamustunganana bakal ngahontal hasil kauangan sareng ngawangun para nasabah anu satia kalayan palaksanaan anu unggul dina unggal aspék bisnis urang.

Partisipasi masarakat
Salaku dunungan milik lokal, SCIC komitmen pikeun masihan deui ka masarakat.

KOMITMEN Pikeun Ngaronjatkeun Terus-terusan

SCIC komitmen pikeun jadi produsén ngarah dipercaya di dunya & supplier ranté link baja buleud ku investasi di urang jeung prosés guna pangalusna nganteurkeun kasaimbangan kualitas, reliabilitas, jeung harga nu meets kaperluan konsumén urang.

Pikeun minuhan ambisi urang janten pamimpin industri anu diakui, kami komitmen pikeun terus ningkatkeun hal-hal ieu pikeun nyumponan misi kami:

Planning
Kami fokus kana perencanaan strategis pikeun mastikeun yén Sistem Manajemén Kualitas dijaga sapinuhna sareng tujuan kualitas ditetepkeun sapanjang organisasi pikeun prosés anu mangaruhan kana produk anu diproduksi.Tujuan ieu tiasa diukur sareng konsisten sareng tujuan urang pikeun terus ningkatkeun kualitas produk urang.

Jalma
Urang investasi dina pamekaran karyawan urang pikeun ngamajukeun sareng nyorong partisipasi karyawan sareng papacangan sapanjang organisasi.Ieu unsur penting pikeun ngajaga standar kualitas luhur urang.

Prosés
Urang terus narékahan pikeun ngaronjatkeun prosés urang ngaliwatan prinsip manufaktur lean.

Parabot
Urang investasi di automation mesin dimana mungkin pikeun ngurangan variasi, defects, sarta runtah.

Bahan
Kami difokuskeun ngawangun hubungan anu kuat sareng sustainable sareng suppliers pikeun mastikeun produk kami diproduksi kalayan bahan kualitas pangluhurna.

Lingkungan
Urang mastikeun prasarana sareng alat-alat urang dijaga saé, anu nyayogikeun tempat kerja anu aman, henteu diskriminatif anu ngamajukeun sareng nyorong partisipasi sareng papacangan sapanjang organisasi.


Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami