Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Kawijakan Kualitas, Misi & Nilai

Kawijakan kualitas

Kualitas mangrupikeun bagian integral tina misi sareng inti bisnis urang. Ieu nungtun tindakan urang pikeun mastikeun yén kami nganteurkeun produk anu paling kualitas pikeun nyumponan sarat konsumén. Kawijakan kualitas kami diwangun ku Misi, Nilai sareng Komitmen kami pikeun Perbaikan Kontinyu.

MISI KUALITAS

Ngadamel unggal tautan tina ranté kami kakuatan mumpuni pikeun nanganan kargo & beban.

NILAI KUALITAS

Hubungan hormat sareng ngahargaan
Kami teras-terasan narékahan ngawangun hubungan anu dipercaya, berkelanjutan sareng jalma, konsumén, sareng panyadia sabab ieu penting pisan pikeun kasuksésan jangka panjang urang.

Gawé babarengan tim
Kami yakin kana kolaborasi sareng tim anu kuat pikeun ngahasilkeun hasil anu pas.

Pemberdayaan sareng akuntabilitas
Kami bakal terus ngajalankeun otoritas akuntabel liwat sadaya tingkatan organisasi pikeun ngahontal tujuan bisnis urang.

Total kajujuran kalayan integritas luhur
Urang ngalaksanakeun diri kalayan integritas sepanjang waktos.

Kaunggulan dina ngajalankeunana kalayan paningkatan anu teras-terasan
Kami pamustunganana bakal ngahontal hasil kauangan sareng ngawangun palanggan satia kalayan palaksanaan anu unggul dina unggal aspék bisnis urang.

Keterlibatan masarakat
Salaku dunungan anu dipiboga sacara lokal, SCIC komitmen pikeun masihan deui ka masarakat.

Komitmen Pikeun Ngaronjatkeun Kontinyu

SCIC komitmen pikeun dijantenkeun pabrik & pemasok anu dipercaya di dunya tina ranté link waja buleud ku investasi ka jalma sareng prosés urang pikeun pangsaéna pangiriman kasaimbangan kualitas, reliabiliti, sareng harga anu nyumponan kabutuhan konsumén urang.

Pikeun minuhan cita-cita urang janten pamimpin industri anu diaku, kami komitmen pikeun teras-terasan ningkatkeun hal-hal ieu pikeun minuhan misi urang:

Planning
Kami difokuskeun perencanaan strategis pikeun mastikeun yén Sistem Manajemen Mutu dijaga sapinuhna sareng tujuan kualitas diadegkeun di panjuru organisasi pikeun prosés-prosés anu mangaruhan produk anu didamel. Tujuan ieu tiasa diukur sareng saluyu sareng tujuan urang pikeun teras-terasan ningkatkeun kualitas produk urang.

Jalma-jalma
Kami nanem modalkeun pamekaran padamel urang pikeun ngamajukeun sareng ngadorong partisipasi pagawé sareng terlibat dina organisasi. Ieu mangrupikeun elemen penting pikeun ngajaga standar kualitas luhur urang.

Prosés
Kami teras-terasan narékahan pikeun ningkatkeun prosés urang ngalangkungan prinsip manufaktur anu langsing.

Parabotna
Kami investasi di otomatisasi mesin dimana dimungkinkeun pikeun ngirangan variasi, cacad, sareng limbah.

Bahan-bahanna
Kami difokuskeun ngawangun hubungan anu kuat sareng sustainable sareng pemasok pikeun mastikeun produk kami didamel kalayan bahan kualitas pangluhurna.

Lingkungan
Kami mastikeun infrastruktur sareng alat-alat kami dijaga kalayan saé, anu nyayogikeun tempat kerja anu aman sareng non-diskriminatif anu ngamajukeun sareng ngadorong partisipasi sareng Dursasana sapanjang organisasi.