Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Sertifikasi

Pabrik kami beroperasi dina sistem kualitas ISO9001 pikeun mastikeun unggal léngkah produksi dina kontrol sareng monitor, sedengkeun sadaya data manufaktur sareng uji kacatet.

Urang ngalakukeun naon urang nulis, jeung nulis naon urang ngalakukeun.

Kami geus lulus sertifikasi wajib ku otoritas pamaréntah pikeun nyieun pertambangan ranté link baja buleud sarta sagala rupa panyambungna, nu ogé dibuktikeun ku suplai kami ka Cina pausahaan tambang batubara utama jeung grup salila sababaraha taun.

Kalayan 30 taun pabrik ranté link baja buleud, kami geus accumulatively kahontal sertipikat dipaténkeun ngawengku ranté nyieun mesin kaasup link bending, las, perlakuan panas, jsb

Certification round link chain

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami