Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Sértipikasi

Pabrik kami ngoperasikeun handapeun sistem kualitas ISO9001 pikeun mastikeun unggal léngkah tina pabrikan dina kontrol sareng monitor, sedengkeun sadaya data manufaktur sareng uji coba ogé direkam.

Urang ngalakukeun naon anu urang tulis, sareng nyerat naon anu urang lakukeun.

Kami parantos ngaluluskeun sertifikasi wajib ku otoritas pamaréntah pikeun ngadamel ranté link baja sareng sababaraha konektor, anu ogé dibuktikeun ku pasokan kami ka perusahaan tambang batubara utama Cina sareng grup salami mangtaun-taun.

Kalayan 30 taun buleud pembuatan ranté waja, kami parantos akumulasi ngahontal sertipikat anu dipaténkeun ngalangkungan mesin ranté kalebet rengking link, las, perlakuan panas, jst.

Certification round link chain