Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Ranté angkat kelas 80 (G80)

  • Grade 80 (G80) lifting chains

    Ranté angkat kelas 80 (G80)

    Ranté SCIC Kelas 80 (G80) pikeun ngangkat didamel sakumaha standar EN 818-2, kalayan baja alloy mangan mangan kromium molybdenum per standar DIN 17115; dirancang ogé / diawaskeun las & panas-perlakuan mastikeun ranté sipat mékanis kaasup gaya test, gaya pegatna, elongation & karasa.