Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Suplai Dipilih

  • G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 Alloy Bolt Tipe Jangkar Shackle

    G-2140 nyumponan sarat kinerja Féderal Spésifikasi RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, iwal ti dibekelan anu dibutuhkeun ku kontraktor.

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    Ember Lift, Ranté Shackles & Panyambungna, Ranté Roda, Ranté Sprockets, Conveyor Ranté

    Bagian SCIC pikeun lift ranté sarta conveyors ngawengku: ember lift, ranté shackles & panyambungna, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jsb.

    Bagian anu disayogikeun SCIC pikeun elevators ranté sareng konveyor dirarancang khusus per spésifikasi industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka para nasabah sarat khusus tina segi ukuran ranté link buleud / data tingkat / kakuatan, janten yén urang ngadamel usulan lengkep ti dimensi ka solusi mékanis.Tangtosna, kamampuan sapertos kitu dumasar kana pangalaman SCIC dina manufaktur ranté link buleud, rékayasa sareng pangalaman operasional & pangaweruh salami mangtaun-taun.

  • Flat Type Connector (SL)

    Panyambung Tipe Datar (SL)

    AID Flat Type Connector (SL) dirarancang sareng didamel pikeun DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705 aturan sareng spésifikasi, kalayan baja alloy tinggi pikeun nyumponan sipat mékanis pinuh.

    The Flat Type Panyambung (SL) dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sarta horizontal sarta ranté séjén dina conveying / elevating aplikasi.

  • Flat Type Connector (SP)

    Panyambung Tipe Datar (SP)

    AID Flat Type Connector (SP) dirarancang sareng didamel pikeun DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705 aturan sareng spésifikasi, kalayan baja alloy tinggi pikeun nyumponan sipat mékanis anu lengkep.

    Datar Type Panyambung (SP) dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sarta horizontal sarta ranté séjén dina conveying / elevating aplikasi.

  • Kenter Type Connector

    Kenter Tipe Panyambung

    AID Kenter Type Panyambung dirancang jeung dijieun pikeun DIN 22258-2, kalawan baja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis pinuh.

    The Kenter Type Panyambung dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud tur DIN 22255 ranté link datar dina posisi horizontal wungkul.

  • Block Type Connector

    Panyambung Tipe Blok

    AID Blok Tipe Panyambung dirancang jeung dijieun pikeun DIN 22258-3, kalawan baja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis pinuh.

    Blok Tipe Panyambung dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud tur DIN 22255 ranté link datar dina posisi nangtung wungkul.

  • G-2150 Bolt Type Chain Shackle

    G-2150 Bolt Tipe Chain Shackle

    G-2150 Bolt Type Chain shackles.Ipis hex sirah baud - nut kalawan pin cotter.Nyumponan sarat kinerja Féderal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 3, iwal ti dibekelan anu dibutuhkeun ku kontraktor.

  • G-2130 Bolt Type Anchor Shackle

    G-2130 Bolt Tipe Jangkar Shackle

    G-2130 Bolt Type Anchor shackles sareng baud sirah ipis - kacang sareng pin cotter.Nyumponan sarat kinerja Féderal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 3, iwal katangtuan anu dibutuhkeun ku kontraktor.

  • G-215 Round Pin Chain Shackle

    G-215 Babak Pin Chain Shackle

    G-215 Babak ranté pin shackles minuhan sarat kinerja Féderal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 1, iwal maranéhanana dibekelan diperlukeun tina kontraktor nu.

  • G-213 Round Pin Anchor Shackle

    G-213 Babak Pin Jangkar Shackle

    G-213 Babak pin jangkar shackles minuhan sarat kinerja Féderal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 1, iwal maranéhanana dibekelan diperlukeun tina kontraktor nu.

  • G-210 Screw Pin Chain Shackle

    G-210 Screw Pin Chain Shackle

    G-210 Screw pin ranté shackles minuhan sarat kinerja spésifikasi Federal RR-C-271F, Tipe IVB, Kelas A, Kelas 2, iwal maranéhanana dibekelan diperlukeun kontraktor.

  • G-209 Screw Pin Anchor Shackle

    G-209 Screw Pin Jangkar Shackle

    G-209 Screw pin jangkar shackles minuhan sarat kinerja Féderal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 2, iwal maranéhanana dibekelan diperlukeun tina kontraktor nu.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami