Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Dipilih Pasokan

  • G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.

  • Flat Type Connector (SL)

    Konektor Tipe Datar (SL)

    AID Flat Type Connector (SL) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

    Flat Type Connector (SL) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalantarankeun / ngalangkungan aplikasi.

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    LIPI Lift, Ranté ranté & Panyambung, Roda Roda, Rok Spain, Rantai Konveyor

    Bagian SCIC pikeun lift ranté sareng konéktor kalebet: émbér lift, ranté belenggu & konektor, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jst.

    Suku cadang SCIC pikeun lift ranté sareng konpéror khusus didamel per spék industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka kabutuhan klien khusus tina segi ranté link / ukuran / data kakuatan, janten yén urang ngadamel proposal anu rinci ti diménsi dugi ka solusi mékanis. Tangtosna, kamampuan sapertos kitu mangrupikeun pangalaman SCIC anu saé dina ranté link rundingan, rékayasa sareng pangalaman operasional & kanyaho salami mangtaun-taun.

  • Flat Type Connector (SP)

    Konektor Tipe Datar (SP)

    AID Flat Type Connector (SP) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

    Flat Type Connector (SP) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté tautan buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalaksanakeun / ngalangkungan aplikasi.

  • Kenter Type Connector

    Konektor Tipe Kenter

    AID Kenter Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-2, kalayan waja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis anu lengkep.

    Kenter Type Connector digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi horizontal waé.

  • Block Type Connector

    Blok Tipe Panyambung

    AID Block Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-3, kalayan waja alloy tinggi kanggo minuhan sipat mékanis anu lengkep.

    Block Type Connector dianggo pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi nangtung waé.

  • G-2150 Bolt Type Chain Shackle

    G-2150 Bolt Type Chain Shackle

    G-2150 Bolt Tipe Chain belenggu. Bolt sirah hex ipis - nut sareng pin cotter. Minuhan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 3, kecuali pikeun ketentuan anu dibutuhkeun tina kontraktor.

  • G-2130 Bolt Type Anchor Shackle

    G-2130 Bolt Tipe Jangkar Shackle

    G-2130 Bolt Type Anchor shackles ku sambel sirah ipis - nut sareng pin cotter. Minuhan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 3, kecuali pikeun ketentuan anu diperyogikeun tina kontraktor.

  • G-215 Round Pin Chain Shackle

    G-215 Babak Pin Chain Shackle

    G-215 Babakan ranté pin ranté nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 1, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.

  • G-213 Round Pin Anchor Shackle

    G-213 Babak Pin Jangkar Shackle

    G-213 bunderan jangkar pin buleud nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 1, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.

  • G-210 Screw Pin Chain Shackle

    G-210 Screw Pin Chain Shackle

    G-210 Sekrup ranté pin ranté nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F, Tipe IVB, Kelas A, Kelas 2, kecuali pikeun ketentuan anu diperyogikeun tina kontraktor.

  • G-209 Screw Pin Anchor Shackle

    G-209 Screw Pin Anchor Shackle

    G-209 Sekrup pin jangkar belenggu nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 2, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.