Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha SCIC pabrikna?

Leres, SCIC mangrupikeun pabrik ranté tautan bunder salami langkung ti 30 taun pikeun ngaladénan pasar Cina ogé pasar luar negeri ngeunaan panambangan sareng angkat industri & aplikasi rigging. Kami nyetél SCIC ayeuna pikeun ningkatkeun pamasaran internasional pikeun nawiskeun palanggan sadunya kalayan layanan anu hadé sareng profesionalitas.

Ruang lingkup produk naon anu diproduksi sareng dibekelan SCIC?

Kami ngahususkeun dina ngadamel ranté tautan bunder anu tingkat tinggi sareng kakuatan pikeun industri tambang batubara Armored Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), mesin header jalan, ogé ranté link datar; urang ngadamel ranté Kelas 70, Kelas 80 sareng Kelas 100 kanggo angkat sareng rigging (sling ranté), lift ember sareng industri perikanan.

Naha anjeun ngajaga fasilitas panyukuran sareng pamariksaan lengkep sareng ukuran?

Leres, kami ngalaksanakeun tés jero rohangan kalebet tés gaya pabrikan, uji kakuatan pegatna, tés pangaruh charpy V, tés léngkok, tés tarik, tés teu karasa, pamariksaan henteu merusak (NDE), pamariksaan makro sareng pamariksaan mikro, analisis unsur terbatas, jst. , saluyu sareng DIN 22252, standar DIN EN 818 sareng sarat klien.

Naha anjeun ngadamel ODM sareng OEM?

Leres, ku mesin otomatis sareng robot kami sareng insinyur anu berpengalaman, urang tiasa ngadamel ranté link buleud ODM sareng OEM kana spésifikasi klien

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order (MOQ)?

Pikeun klien tina mimitina waktos mesen, teu aya sarat MOQ, sareng kami resep nyayogikeun jumlah anu fleksibel pikeun panggunaan uji coba klien.

Naon pagawean ranté anjeun / palapis?

Kami nawiskeun palapis warna anu béda per sarat klien, ogé galvanisasi sareng cara sanés pikeun ngarengsekeun per rundingan paréntah.

Naon hartosna bungkusan ranté anjeun?

Kami nawiskeun sababaraha cara bungkusan, kalebet kantong jumbo, drum, palét, pigura baja, jst.

Naon jaminan kualitas sareng jaminan anjeun?

Kami ngaluarkeun laporan uji lengkep sareng poto pikeun ulasan klien nalika didamel sareng sateuacan dikantunkeun pikeun mastikeun rilis dina pangiriman. Dina hal aya kagagalan nalika jasa ranté tautan bunderan kami, kami bakal positif kerjasama sareng klien ngeunaan analisa kagagalan (kalebet uji coba) pikeun nyababkeun sabab-musababna sareng resolusi anu leres pikeun silih paham sareng ditampa sacara.

Hoyong damel sareng urang?