Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Naha SCIC produsén?

Leres, SCIC mangrupikeun produsén ranté link buleud langkung ti 30 taun pikeun ngalayanan pasar Cina ogé pasar luar negeri ngeunaan pertambangan sareng aplikasi angkat & rigging industri.Kami nyetél SCIC ayeuna pikeun ningkatkeun pamasaran internasional pikeun nawiskeun para klien di sakuliah dunya kalayan jasa sareng profesionalitas anu langkung saé.

Naon wengkuan produk anu SCIC ngahasilkeun sareng nyayogikeun?

Urang ngahususkeun dina nyieun ranté link buleud kelas luhur jeung kakuatan pikeun industri pertambangan batubara Armored raray Conveyors (AFC), Beam Panggung Loaders (BSL), mesin header jalan, kitu ogé ranté link datar;urang nyieun Kelas 70, Kelas 80 jeung Kelas 100 ranté pikeun ngangkat jeung rigging (chain slings), lifts LIPI jeung industri perikanan.

Naha anjeun ngajaga fasilitas sareng ukuran pamariksaan inhouse lengkep?

Leres, kami ngalaksanakeun tés inhouse kalebet uji gaya manufaktur, uji gaya putus, uji dampak charpy V kiyeu, uji bending, uji tensile, uji karasa, pamariksaan non destructive (NDE), pamariksaan makro sareng ujian mikro, analisis unsur terhingga, jsb. , Luyu sareng standar DIN 22252, DIN EN 818 sareng syarat klien.

Naha anjeun ngadamel ODM sareng OEM?

Leres, kalayan mesin otomatis sareng robotized sareng insinyur anu berpengalaman, urang tiasa ngadamel ranté link ODM sareng OEM kana spésifikasi klien.

Naha anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum (MOQ)?

Pikeun klien kahiji waktos mesen, teu aya sarat MOQ, sarta kami geus bungah nyadiakeun kuantitas fléksibel pikeun pamakéan sidang klien urang.

Naon pagawean ranté anjeun / palapis?

Urang nawiskeun coatings warna béda per sarat klien, kitu ogé galvanization jeung cara séjén pagawean per rundingan urutan.

Naon hartosna bungkusan ranté anjeun?

Kami nawiskeun rupa-rupa cara bungkusan, kalebet kantong jumbo, kendang, palet, pigura baja, jsb.

Naon jaminan kualitas sareng garansi anjeun?

Kami ngaluarkeun laporan tés lengkep sareng poto pikeun ulasan klien salami pabrik sareng sateuacan pangiriman pikeun ngonfirmasi pelepasan nalika pangiriman.Upami aya kagagalan salami jasa ranté link babak kami, kami bakal positip gawé bareng klien dina analisa kagagalan (kaasup retest) pikeun nangtoskeun panyabab sareng résolusi anu pas pikeun silih pamahaman sareng nampi.

Rék gawé bareng jeung urang?


Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami