Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

ranté conveyor sareng lift

  • Conveyor and elevator chains

    Ranté conveyor sareng lift

    Ranté pikeun LIPI LIPI, conveyor sareng scraper

    SCIC ngahasilkeun ranté link waja buleud per

    DIN 764 (versi G30 & G50, 2010) sareng

    Standar DIN 766 (versi 2015), pikeun aplikasi dina LIPI LIPI,

    conveyor sareng scraper.

    Ranté anu dieusian di dieu moal dianggo salaku ngangkat asesoris,

    slings atanapi hoisting overhead sanés.