Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Ngarojong

Kami ngabagéakeun eupan balik sareng patarosan ngeunaan rantai tautan waja bunder sareng ngadamel, sareng hoyong ngabagi sadayana anu kami terang janten bantosan, atanapi saé pikeun diajar hal anu anyar ti anjeun. Punten asa bébas nyerat ka kami:service@scic-chain.com 

Lacak status pesenan

Pikeun pesenan langkung ti tilu minggu waktos pamimpin, kami masihan unggal akun cloud order / client pikeun ngalacak perséntase parantosan mingguan, poto sareng video anu progresif. 

Unduhan spésifikasi tautan waja buleud sareng aturan

Kami resep bagikeun spésifikasi sareng aturan ngeunaan ranté waja bulat sareng perlengkapan, per daptar di handap ieu.

Kami ngajak nyambung anjeun ka WhatsApp kami (+8613122600975) pikeun éta.

Kode

Judul

Vérsi

DIN 764-1

Ranté link waja buleud -

Ranté link waja buleud pikeun konveyér ranté

Bagéan 1: Kelas 3

2020-10

DIN 764-2

Ranté link waja buleud -

Ranté link waja buleud pikeun konveyér ranté

Bagéan 2: Kelas 5

2020-10

DIN 766

Ranté link waja buleud -

Ranté tautan waja buleud, nada 2.8d, pikeun conveyor ranté, kelas 3, dipadamkeun sareng diambek

2015-06

DIN 5685-2

Ranté link waja buleud teu buktina dimuat -

Bagéan 2: Tautan semi panjang

2003-07

DIN 22252

Ranté tautan waja buleud pikeun dianggo dina konpérter kontinyu sareng alat-alat unggul dina pertambangan

2001-09

DIN 22255

Ranté tautan datar pikeun digunakeun dina konveyor kontinyu dina penambangan

2012-05

DIN 22257

Bar scraper pikeun conveyor ranté, rakitan ranté luar;

Diménsi, sarat, tés

1990-06

DIN 22258-1

Konektor ranté -

Bagéan 1: Konektor tipe datar

2012-05

DIN 22258-2

Konektor ranté -

Bagéan 1: Konektor tipe Kenter

2015-09

DIN 22258-3

Konektor ranté -

Bagéan 1: Konektor tipe blok

2016-12

DIN 22259

Flightbars kanggo dianggo dina conveyor ranté dina tambang

2007-05

DIN EN 818-1

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagéan 1: Kaayaan umum ditampa

2008-12

DIN EN 818-2

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagéan 2: Ranté kasabaran sedeng pikeun sling ranté - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-3

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagéan 3: Ranté kasabaran sedeng pikeun sling ranté - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-4

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagéan 4: Réngking ranté - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-5

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagéan 5: Rénggong Ranté - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-6

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagian 6: Spésifikasi kanggo inpormasi pikeun panggunaan sareng perawatan anu kedah disayogikeun ku pabrik

2008-12

DIN EN 818-7

Ranté tautan pondok pikeun tujuan ngangkat -

Kasalametan -

Bagéan 7: Ranté kerekan toleransi anu hadé, Kelas T (Jenis T, DAT sareng DT)

2008-12

DIN 17115

Baja pikeun ranté link bulat dilas sareng komponén ranté -

Kaayaan pangiriman téknis

2012-07

ISO 3077

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kelas T, (jinis T, DAT sareng DT), ranté kerekan toleransi anu hadé

2001-12-01