Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Ngarojong

Kami ngabagéakeun eupan balik sareng patarosan ngeunaan ngadamel sareng ngagunakeun ranté link baja buleud, sareng hoyong bagikeun sadayana anu kami terang pikeun ngabantosan, atanapi janten saé diajar anu énggal ti anjeun.Mangga ngarasa Luncat nulis ka kami:service@scic-chain.com 

Nyukcruk status pesenan

Pikeun pesenan langkung ti tilu minggu waktos kalungguhan, kami napelkeun unggal pesenan / akun awan klien pikeun ngalacak persentase parantosan mingguan, poto sareng pidéo kutang.

Ngundeur spésifikasi link baja buleud jeung aturan

Kami bungah ngabagi spésifikasi sareng aturan ngeunaan ranté link baja buleud sareng kelengkapan, per daptar di handap.

Kami ngajak anjeun nyambung ka WhatsApp kami (+8613122600975) pikeun éta.

Kodeu

Judul

Vérsi

DIN 764-1

ranté link baja buleud -

ranté link baja buleud pikeun conveyors ranté

Bagian 1: Kelas 3

2020-10

DIN 764-2

ranté link baja buleud -

ranté link baja buleud pikeun conveyors ranté

Bagian 2: Kelas 5

2020-10

DIN 766

ranté link baja buleud -

ranté link baja buleud, pitch 2.8d, pikeun conveyors ranté, kelas 3, quenched na tempered

2015-06

DIN 5685-2

ranté link baja buleud non-bukti dimuat -

Bagian 2: Tumbu semi panjang

2003-07

DIN 22252

ranté link baja buleud pikeun pamakéan dina conveyors kontinyu jeung alat unggul dina pertambangan

2001-09

DIN 22255

ranté link datar pikeun pamakéan dina conveyors kontinyu dina pertambangan

2012-05

DIN 22257

Scraper bar pikeun conveyors ranté, assembly ranté outboard;

Dimensi, sarat, nguji

1990-06

DIN 22258-1

Panyambung ranté -

Bagian 1: Panyambung tipe datar

2012-05

DIN 22258-2

Panyambung ranté -

Bagian 1: Panyambung tipe Kenter

2015-09

DIN 22258-3

Panyambung ranté -

Bagian 1: Panyambung tipe Blok

2016-12

DIN 22259

Flightbars pikeun pamakéan dina conveyors ranté dina pertambangan

2007-05

DIN EN 818-1

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 1: Sarat umum ditampa

2008-12

DIN EN 818-2

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 2: Ranté kasabaran sedeng pikeun tali ranté - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-3

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 3: Ranté kasabaran sedeng pikeun tali ranté - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-4

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 4: Ranté aisan - Kelas 8

2008-12

DIN EN 818-5

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 5: Ranté aisan - Kelas 4

2008-12

DIN EN 818-6

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 6: Spésifikasi inpormasi pikeun panggunaan sareng pangropéa anu disayogikeun ku produsén

2008-12

DIN EN 818-7

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kasalametan -

Bagian 7: Ranté kerekan kasabaran, Kelas T (Tipe T, DAT sareng DT)

2008-12

DIN 17115

Steels pikeun ranté link buleud dilas sareng komponén ranté -

kaayaan pangiriman teknis

2012-07

ISO 3077

Ranté tautan pondok pikeun tujuan angkat -

Kelas T, (tipe T, DAT sareng DT), ranté kerekan kasabaran rupa

2001-12-01


Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami