Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Carita Urang

DIDIEU

Pabrik ranté kami dimimitian 30 taun ka pengker nyieun ranté baja kelas handap pikeun tujuan laut sareng hiasan, bari ngumpulkeun pangalaman, tanaga & téknologi ngeunaan bahan ranté, ranté las, ranté panas-perlakuan & aplikasi ranté di sagala rupa industri. Peunteun ranté anu nutupan Kelas 30, Kelas 43 sareng dugi ka Kelas 70. Ieu utamina kusabab kakurangan kapasitas pabrik baja Cina pikeun ngembangkeun baja paduan kakuatan anu langkung luhur, tapi ku baja karbon ngan ukur pikeun industri ranté.

Mesin ngadamel ranté urang teras manual, sareng téknologi perawatan panas masih tetep aya.

Sanaos kitu, tekad sareng karep urang pikeun ngadamel ranté waja bulat parantos ngabantosan kami kalayan prestasi praktis dina mangtaun-taun éta:

Kualitas Mimiti ti dinten 1 pabrik kami aya. Urang terang pisan yén ranténa kuat sapertos tautan anu paling lemah, janten kanggo ngajantenkeun unggal tautan kualitas anu lumangsung 30 taun dugi ka ayeuna.

Investasi alat nyatakeun langkung tina 50% kauntungan bersih pabrik salami mangtaun-taun.

Gawe sareng paguron luhur sareng lembaga ngeunaan las, perlakuan panas & tés ranté pikeun kualitas anu langkung luhur.

Terus diajar ngeunaan pasar domestik & luar negeri tungtutan dina hal modél ranté, sasmita, aplikasi, R&D, pasokan pesaing, jst.

Dinten ayeuna

Nalika ngalongok pabrik ranté kami ayeuna, éta bengkel anu dimodernisasi dilengkepan mesin ranté robotisasi otomatis pang anyarna, péréncéran canggih & tungku perlakuan panas-panas, mesin uji ketegangan panjang ranté otomatis, sérs lengkep fasilitas tautan & fasilitas uji bahan.

Hatur nuhun kana pangembangan rékayasa mesin Cina, ogé pabrik baja Cina R&D pikeun bahan baja paduan tinggi (MnNiCrMo), kami ogé parantos netepkeun kisaran produk kami pikeun ayeuna sareng pikahareupeun, nyaéta kualitas sareng kakuatan tinggi ranté waja buleud pikeun: 

Batubara / sistem penambangan & sistem pengiriman (ranté per DIN22252, ukuranna dugi ka 42mm dia.), Kalebet Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), mesin header jalan, jst.

Angkat & slinging aplikasi (ranté Kelas 80 & Kelas 100, ukuran dugi ka 50mm dia.), 

Aplikasi anu nangtang anu sanés kalebet lift ember sareng ranté mancing (per DIN 764 & DIN 766, ukuran dugi ka 60mm dia.). 

Isukan

Sejarah 30 taun ngeunaan pabrik ranté link baja buleud teu jauh ti mimiti, sareng urang kedah seueur diajar, ngadamel sareng nyiptakeun …… urang ningali jalan urang ka hareup pikeun untaian ranté anu teu aya tungtungna sareng masing-masing tautan janten aspirasi sareng tangtangan, sareng kami nekad pikeun nyandak éta sareng leumpang nepi:

Pikeun ngajaga sistem kontrol kualitas tingkat luhur;

Ngajaga inpormasi penting dina téhnik & apdet alat;

Pikeun ngalegaan sareng ningkatkeun ukuran ranté & kisaran kelas pikeun nyumponan kabutuhan pasar parantos aya, kalebet, ranté link Kelas 120;

Pikeun bagikeun ka palanggan kami, padamel & masarakat langkung seueur tibatan ranté, nyaéta kaséhatan, kaamanan, kulawarga, énergi bersih, kahirupan hejo ...

Visi & Misi SCIC

Visi urang

Ékonomi dunya parantos janten waktos anu énggal, pinuh ku éntitas & terminologi Awan, AI, E-commerce, Digits, 5G, Élmu Kahirupan, jst… industri tradisional kalebet pabrikan ranté masih bertindak salaku landasan dunya pikeun ngalayanan langkung seueur jalmi hirup hadé; sareng pikeun ieu, urang kedah tetep maénkeun peran dasar tapi langgeng sareng hormat sareng tekad.

Visi urang

Pikeun ngumpulkeun tim anu gairah sareng propésional,

Pikeun nyebarkeun téhnik canggih sareng manajemén,

Sangkan unggal tautan ranté ukuranana sareng awét.