Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Carita Urang

Kamari

Pabrik ranté kami dimimitian 30 sababaraha taun ka pengker nyieun ranté baja kelas low pikeun tujuan laut jeung hiasan, bari accumulating pangalaman, tanaga & téhnologi ngeunaan bahan ranté, las ranté, ranté panas-perlakuan & ranté aplikasi dina sagala rupa industri.Ranté sasmita anu ngawengku Kelas 30, Kelas 43 sarta nepi ka Kelas 70. Ieu utamana alatan lajeng Cina ngagiling baja insufficiency kapasitas pikeun ngembangkeun baja alloy kakuatan luhur, tapi kalawan baja karbon ukur keur ranté nyieun industri.

Mesin nyieun ranté urang lajeng éta manual, sarta téhnologi perlakuan panas masih catching up.

Mangkaning, tekad sareng gairah urang pikeun pembuatan ranté link baja bunder parantos ngabantosan kami dina prestasi praktis dina taun-taun éta:

Kualitas Kahiji ti dinten 1 pabrik urang aya.Urang terang ogé yén ranté téh salaku kuat salaku link weakest, jadi sangkan unggal link kualitas hiji lumangsung 30 taun nepi ka ayeuna.

Investasi peralatan ngiringan langkung ti 50% kauntungan bersih pabrik salami mangtaun-taun.

Gawe sareng paguron luhur sareng lembaga ngeunaan las, perlakuan panas & nguji ranté pikeun kualitas anu langkung luhur.

Terus diajar ngeunaan paménta pasar domestik & luar negeri dina hal model ranté, sasmita, aplikasi, R&D, suplai pesaing, jsb.

POÉ

Nalika touring pabrik ranté urang kiwari, éta mangrupa workshop dimodernisasi dilengkepan otomatis pinuh robotized mesin nyieun ranté, canggih quenching & tempering tungku perlakuan panas, otomatis ranté panjang mesin uji tegangan, set lengkep ranté link & fasilitas nguji bahan.

Hatur nuhun kana ngembangkeun rékayasa mesin Cina, kitu ogé pabrik baja Cina R&D pikeun bahan baja alloy tinggi (MnNiCrMo), kami geus ogé ngadegkeun rentang produk urang keur ayeuna jeung mangsa nu bakal datang, nyaéta kualitas sarta kakuatan tinggi ranté link baja buleud pikeun:

Batubara / pertambangan scraping & conveying sistem (ranté per DIN22252, ukuran nepi ka 42mm dia.), kaasup Armored raray Conveyors (AFC), Beam Panggung Loaders (BSL), mesin header jalan, jsb.

Aplikasi ngangkat & slinging (ranté Grade 80 & Grade 100, ukuran nepi ka 50mm dia.),

aplikasi nangtang séjén kaasup elevators LIPI jeung ranté fishing (per DIN 764 & DIN 766, ukuran nepi ka 60mm diaméterna.).

Isukan

30 taun sajarah pabrik ranté link baja buleud urang teu acan tebih ti mimiti, sarta kami kudu loba diajar, nyieun jeung nyieun ...... urang nempo jalan urang keur mangsa nu bakal datang hiji untaian ranté sajajalan kalawan unggal link janten aspirasi jeung tangtangan, sareng kami nekad pikeun nyandak sareng ngalaksanakeunana:

Pikeun ngajaga sistem kontrol kualitas tingkat luhur;

Pikeun ngajaga investasi anu ageung dina téknik & apdet alat;

Pikeun dilegakeun tur ningkatkeun ukuran ranté & rentang kelas pikeun minuhan kaperluan pasar geus aya, incl, Kelas 120 ranté link buleud;

Pikeun ngabagikeun ka klien kami, karyawan & masarakat langkung saluareun tautan ranté, nyaéta, kaséhatan, kaamanan, kulawarga, énergi bersih, kahirupan héjo…

Visi & Misi SCIC

Visi Urang

Ékonomi dunya parantos janten waktos énggal, pinuh ku éntitas & terminologi Cloud, AI, E-commerce, Digit, 5G, Life Science, jsb… hirup hadé;sarta pikeun ieu, urang bakal tetep maénkeun peran fundamental urang tapi langgeng kalawan ngahargaan jeung tekad.

Visi Urang

Pikeun ngumpulkeun tim anu gairah sareng profésional,

Pikeun nyebarkeun téknik sareng manajemén canggih,

Pikeun nyieun unggal ranté link ukuran jeung awét.


Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami