Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Produk

  • G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

    G-2140 nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.

  • Fishing Chain

    Ranté Pancing

    Ranté pancing langkung disayogikeun dilapis seng (galvanis) pikeun anti korosi sareng umur jasa anu langkung lami.

  • Flat Type Connector (SL)

    Konektor Tipe Datar (SL)

    AID Flat Type Connector (SL) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

    Flat Type Connector (SL) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalantarankeun / ngalangkungan aplikasi.

  • Hoist Chain

    Ranté kerekan

    Dumasar kana téknologi produksi ranté ngangkat SCIC G80 & G100, urang ogé manjangkeun garis produk urang pikeun ranté kerekan toleransi kelas T (Tipe T, DAT & DT), pikeun dianggo dina kerekan séri manual sareng kakuatan anu didorong.

  • Elevator Buckets, Chain Shackles & Connectors, Chain Wheels, Chain Sprockets, Conveyor Chains

    LIPI Lift, Ranté ranté & Panyambung, Roda Roda, Rok Spain, Rantai Konveyor

    Bagian SCIC pikeun lift ranté sareng konéktor kalebet: émbér lift, ranté belenggu & konektor, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jst.

    Suku cadang SCIC pikeun lift ranté sareng konpéror khusus didamel per spék industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka kabutuhan klien khusus tina segi ranté link / ukuran / data kakuatan, janten yén urang ngadamel proposal anu rinci ti diménsi dugi ka solusi mékanis. Tangtosna, kamampuan sapertos kitu mangrupikeun pangalaman SCIC anu saé dina ranté link rundingan, rékayasa sareng pangalaman operasional & kanyaho salami mangtaun-taun.

  • Flat Link Chain

    Ranté Patalina Datar

    Kategori: rantai link datar, rantai link pertambangan datar, ranté link buleud pertambangan, ranté link datar DIN 22255 pikeun dianggo dina konpéritor kontinyu dina penambangan, sistem ranté bar hiber, ranté tipe datar, ranté tipe super datar, ranté tipe datar dua kali

  • Chain Connectors

    Ranté Panyambung

    Kategori: konektor ranté, tautan nyambungkeun, konektor ranté link buleud pertambangan, konektor ranté luar DIN 22253, konektor tipe datar DIN 22258-1, konektor tipe DIN 22258-2 Kenter, konektor tipe blok DIN 22258-3, konektor pesawat, blockmaster, plowmaster

  • Flight Bars

    Bar hiber

    Bar hiber palsu dianggo nganggo link rakit bunderan & ranté link datar pikeun ngantunkeun batubara sareng barang-barang tambang sanés khususna. Bahan tina baja paduan Cr & Mo tinggi, nawiskeun kateguhan sora sareng ngagem kahirupan.

  • Round Link Chain

    Ranté Link Babak

    Kategori: ranté link buleud, ranté link baja bulat, ranté pertambangan bulat, ranté tambang DIN 22252, ranté conveyor pertambangan, sistem ranté bar hiber

  • Grade 100 (G100) chain slings

    Ayunan kelas 100 (G100)

    SCIC grade 100 (G100) slings ranté (per EN 818-4) ngadopsi ranté kelas 100 (G100) anu didamel nyalira ti pabrik anu dipilih ogé anu ngalaksanakeun inspeksi, tés sareng prosedur sertifikasi anu ketat; Salaku tambahan, insinyur SCIC ngalaksanakeun panyaksian situs sareng kontrol kualitas dina sadaya pasokan kaluar-sumber sateuacan dileupaskeun dina pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun pembuatan sling sareng perakitan.

  • Grade 100 (G100) lifting chains

    Ranté angkat kelas 100 (G100)

    Angkat sareng lashing, ranté, ranté link pondok, angkat ranté buleud, ranté Kelas 100, ranté G100, ranté ranté, ranté sling, ASTM A973 / A973M-21 spésifikasi standar pikeun rantai waja paduan Kelas 100

  • Grade 80 (G80) chain slings

    Slings ranté kelas 80 (G80)

    SCIC grade 80 (G80) slings ranté (per EN 818-4) ngadopsi ranté kelas 80 (G80) anu didamel nyalira ti pabrik anu dipilih ogé anu ngalaksanakeun inspeksi, tés sareng prosedur sertifikasi anu ketat; Salaku tambahan, insinyur SCIC ngalaksanakeun panyaksian situs sareng kontrol kualitas dina sadaya pasokan kaluar-sumber sateuacan dileupaskeun dina pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun pembuatan sling sareng perakitan.

12 Teras> >> Halaman 1/2