Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Ranté angkat kelas 100 (G100)

  • Grade 100 (G100) lifting chains

    Ranté angkat kelas 100 (G100)

    Angkat sareng lashing, ranté, ranté link pondok, angkat ranté buleud, ranté Kelas 100, ranté G100, ranté ranté, ranté sling, ASTM A973 / A973M-21 spésifikasi standar pikeun rantai waja paduan Kelas 100