Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

AID Pertambangan Chain Panyambungna

  • Flat Type Connector (SL)

    Panyambung Tipe Datar (SL)

    AID Flat Type Connector (SL) dirarancang sareng didamel pikeun DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705 aturan sareng spésifikasi, kalayan baja alloy tinggi pikeun nyumponan sipat mékanis pinuh.

    The Flat Type Panyambung (SL) dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sarta horizontal sarta ranté séjén dina conveying / elevating aplikasi.

  • Flat Type Connector (SP)

    Panyambung Tipe Datar (SP)

    AID Flat Type Connector (SP) dirarancang sareng didamel pikeun DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705 aturan sareng spésifikasi, kalayan baja alloy tinggi pikeun nyumponan sipat mékanis anu lengkep.

    Datar Type Panyambung (SP) dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sarta horizontal sarta ranté séjén dina conveying / elevating aplikasi.

  • Kenter Type Connector

    Kenter Tipe Panyambung

    AID Kenter Type Panyambung dirancang jeung dijieun pikeun DIN 22258-2, kalawan baja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis pinuh.

    The Kenter Type Panyambung dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud tur DIN 22255 ranté link datar dina posisi horizontal wungkul.

  • Block Type Connector

    Panyambung Tipe Blok

    AID Blok Tipe Panyambung dirancang jeung dijieun pikeun DIN 22258-3, kalawan baja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis pinuh.

    Blok Tipe Panyambung dipaké pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud tur DIN 22255 ranté link datar dina posisi nangtung wungkul.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami