Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Panyambung Ranté Pertambangan AID

  • Flat Type Connector (SL)

    Konektor Tipe Datar (SL)

    AID Flat Type Connector (SL) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

    Flat Type Connector (SL) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalantarankeun / ngalangkungan aplikasi.

  • Flat Type Connector (SP)

    Konektor Tipe Datar (SP)

    AID Flat Type Connector (SP) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

    Flat Type Connector (SP) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté tautan buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalaksanakeun / ngalangkungan aplikasi.

  • Kenter Type Connector

    Konektor Tipe Kenter

    AID Kenter Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-2, kalayan waja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis anu lengkep.

    Kenter Type Connector digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi horizontal waé.

  • Block Type Connector

    Blok Tipe Panyambung

    AID Block Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-3, kalayan waja alloy tinggi kanggo minuhan sipat mékanis anu lengkep.

    Block Type Connector dianggo pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi nangtung waé.