Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

bar hiber

  • Flight Bars

    Bar hiber

    Bar hiber palsu dianggo sareng rakitan ranté link buleud & datar pikeun nganteurkeun batubara sareng barang-barang pertambangan sanés khususna.Bahanna tina baja alloy Cr & Mo anu luhur, nawiskeun kateguhan sora sareng kahirupan ngagem.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami