Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

bar hiber

  • Flight Bars

    Bar hiber

    Bar hiber palsu dianggo nganggo link rakit bunderan & ranté link datar pikeun ngantunkeun batubara sareng barang-barang tambang sanés khususna. Bahan tina baja paduan Cr & Mo tinggi, nawiskeun kateguhan sora sareng ngagem kahirupan.