Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

panyambungna ranté

  • Chain Connectors

    Ranté Panyambung

    Kategori: konektor ranté, tautan nyambungkeun, konektor ranté link buleud pertambangan, konektor ranté luar DIN 22253, konektor tipe datar DIN 22258-1, konektor tipe DIN 22258-2 Kenter, konektor tipe blok DIN 22258-3, konektor pesawat, blockmaster, plowmaster