Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Kontrol Kualitas Dina Ngadamel Ranté

Bahan Baku Narima Inspecion (batang baja sareng kabel)
Pamariksaan visual (kode waja, no., 
permukaan finish, quantiy, jsb)
Pariksa dimensi
(perséntase sampel)
Pangujian mélik mékanis sareng kimia
cek komposisi ku sampel per panas atanapi angkatan
Bahan panarimaan
sareng inventarisasi login
asdad
Bar motong
Ukuran cek, no panas, desain panjang motong Ngukur panjangna Méré tag tina motong bar dina ember
asdad
Ngadamel Tautan (ngalipet, ngelas, motong sareng / atanapi ngabentuk)
Setélan parameter las Beberesih éléktroda Catetan las / cek kurva Ngaleutikan lemes Sampel tautan cek diménsi
asdad
Panas-perlakuan
Quenching na tempering parameter setélan Kalibrasi tungku Monitor suhu Catetan-perlakuan panas ulasan / kurva marios
asdad
Nguatkeun Pabrikan Nguji kana 100% Ranté
Kalibrasi mesin buktina Angkatan setélan per ukuran ranté sareng kelas Loading tina ranté pinuh ku rékaman
asdad
Link & Ranté Diménsi Cék
Kalibrasi caliper Tautan frékuénsi pangukuran Ukuran panjang ranté / gauge kalayan tegangan prékuénsi / gaya atanapi digantung nangtung Catetan diménsi Tautan luar-kasabaran nyirian sareng ngarobih
asdad
Surface Finish Check and Grinding
Tautan permukaan inspecton visual gratis tina retakan, lekukan, jalan pintas sareng cacad sanésna Ngalereskeun ku grinding Tautan ditangtukeun henteu tiasa ditampi pikeun ngagantian Rékaman
asdad
Tés Mékanis Mékanis 

(gaya pegatna, karasa, pangaruh V-kiyeu, bending, tarik, jsb sakumaha lumaku)

Uji gaya ngarusak per standar standar sareng spésifikasi klien Tés karasa dina permukaan link sareng / atanapi cross section per standar sareng aturan klien Tés mékanis séjén sakumaha diperlukeun per jenis ranté Gagal uji coba sareng uji coba deui, atanapi tekad kagagalan ranté per standar sareng aturan klien Catetan tés
asdad
Palapis Husus sareng Permukaan Permukaan
Fnish palapis khusus per spesifikasi klién, kalebet ngalukis, nginyuh, galvanisasi, jst. Pariksa ketebalan palapis Laporan palapis
asdad
Pakét sareng méré tag
Paking & tagging hartosna per spésifikasi klién sareng standar anu diterapkeun Bahan bungkus (laras, palét, kantong, sareng sajabana) cocog pikeun angkat, nanganan sareng transportasi laut Rékaman poto
asdad
Buku Data Final sareng Sertifikasi
Spesifikasina per istilah sareng syarat pameseran