Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Quality Control Dina Chain Nyieun

Inspeksi Penerimaan Bahan Baku (baja sareng kawat)
Inspeksi visual (kode baja, no. panas,
permukaan finish, kuantitas, jsb)
Cék dimensi
(perséntase sampel)
Uji ulang sipat mékanis sareng kimia
cek komposisi ku sampel per panas atawa bets
Bahan ditampa
jeung inventory login
asdad
Bar motong
Pariksa ukuran, panas no., motong desain panjang Pangukuran panjang potong Tagging tina bar cut dina ember
asdad
Link Nyieun (bending, las, trimming jeung/atawa ngabentuk)
Setélan parameter las éléktroda beberesih rékaman las / cek kurva Pangurangan lemes Sampel Tumbu dipariksa dimensi
asdad
Panas-perlakuan
Setélan parameter quenching sareng tempering Kalibrasi tungku Monitor suhu Rékaman perlakuan panas / review kurva
asdad
Manufaktur Force Testing ka 100% ranté
Kalibrasi mesin buktina Setélan gaya per ukuran ranté sareng kelas Loading ranté pinuh ku rékaman
asdad
Tumbu & Ranté Cék Dimensi
Kalibrasi caliper Tumbu frékuénsi ukur Pangukuran panjang ranté / gauge kalayan tegangan prasetél / gaya atanapi digantung nangtung Rékaman diménsi Tumbu kaluar-of-toleransi nyirian jeung rework
asdad
Surface Finish Cék na grinding
Link inspeksi visual permukaan bébas tina retakan, dents, overcut sarta defects séjén Perbaikan ku grinding Tumbu ditangtukeun unacceptable pikeun ngagantian Rékaman
asdad
Tés sipat mékanis

(kakuatan megatkeun, karasa, dampak V-kiyeu, bending, tensile, jsb sakumaha lumaku)

Uji kakuatan putus per standar anu lumaku sareng spésifikasi klien Uji karasa dina permukaan link sareng / atanapi bagian melintang per standar sareng aturan klien Tés mékanis séjén anu diperyogikeun per jinis ranté Kagagalan tés sareng uji ulang, atanapi tekad gagal ranté per standar sareng aturan klien Rékaman tés
asdad
Palapis husus sarta Permukaan pagawean
Lapisan khusus pikeun spésifikasi klien, kalebet lukisan, oiling, galvanisasi, jsb. Pariksa ketebalan lapisan laporan palapis
asdad
Bungkusan sareng Tagging
Packing & tagging hartosna per spésifikasi klien sareng standar anu berlaku Bahan bungkusan (laras, palet, kantong, jsb) cocog pikeun ngangkat, nanganan sareng transportasi laut Rékaman poto
asdad
Buku Data Akhir sareng Sertifikasi
Per spésifikasi klien sareng istilah pesenan

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami