Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

ranté pertambangan

  • Flat Link Chain

    Ranté Patalina Datar

    Kategori: rantai link datar, rantai link pertambangan datar, ranté link buleud pertambangan, ranté link datar DIN 22255 pikeun dianggo dina konpéritor kontinyu dina penambangan, sistem ranté bar hiber, ranté tipe datar, ranté tipe super datar, ranté tipe datar dua kali

  • Chain Connectors

    Ranté Panyambung

    Kategori: konektor ranté, tautan nyambungkeun, konektor ranté link buleud pertambangan, konektor ranté luar DIN 22253, konektor tipe datar DIN 22258-1, konektor tipe DIN 22258-2 Kenter, konektor tipe blok DIN 22258-3, konektor pesawat, blockmaster, plowmaster

  • Flight Bars

    Bar hiber

    Bar hiber palsu dianggo nganggo link rakit bunderan & ranté link datar pikeun ngantunkeun batubara sareng barang-barang tambang sanés khususna. Bahan tina baja paduan Cr & Mo tinggi, nawiskeun kateguhan sora sareng ngagem kahirupan.

  • Round Link Chain

    Ranté Link Babak

    Kategori: ranté link buleud, ranté link baja bulat, ranté pertambangan bulat, ranté tambang DIN 22252, ranté conveyor pertambangan, sistem ranté bar hiber