Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Taros Kami

Taros Kami

Hubungi kami ayeuna!

phone

Shanghai Chigong Industrial Co., Ltd. (SCIC)

Telepon:+ 86-21-31300975

Telepon:+ 86-21-31300975

Alamat:C-888, Huanhuxi 2 Road, Lin-Gang Area Khusus, Cina (Shanghai) Zona Perdagangan Gratis Pilot, Shanghai, Cina

Formulir Kontak

Hubungi kami pikeun langkung seueur inpormasi ngeunaan Konsultasi Aplikasi, Dukungan Sampel, Harga jsb.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami