Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Taros Kami

Taros Kami

Ngahubungan kami ayeuna!

phone

Shanghai Chigong Industrial Co., Ltd. (SCIC)

Telepon:+86-21-31300975

Telepon:+86-21-31300975

Alamat:C-888, Jalan Huanhuxi 2, Wewengkon Husus Lin-Gang, Cina (Shanghai) Zona Perdagangan Bebas Pilot, Shanghai, Cina

Formulir Kontak

Taroskeun kami kanggo inpormasi langkung seueur ngeunaan Konsultasi Aplikasi, Dukungan Sampel, Harga jsb.

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami