Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Téknik jeung R&D

-Bahan baja

Kami damel sareng pabrik baja utama Cina pikeun ngembangkeun baja kalayan elemen alloy rupa pikeun ngahontal sipat mékanis idéal pikeun ranté link baja buleud anu dianggo dina sektor pertambangan sareng angkat.Salaku pabrik ranté pikeun 30 taun, pamahaman kami sarta eupan balik kinerja ranté link buleud dina sagala rupa industri nyumbang pisan kana ngembangkeun bahan baja alloy sora jeung pabrik.

steel bars for chains
steel mill for making round link chains

-Robotisasi & automation pembuatan ranté link buleud

Ieu diwujudkeun dina taun 2018, tapi kalayan insinyur pabrik R&D salami sababaraha taun.Léngkah maju anu ageung ieu nyababkeun:

Perbaikan kualitas ranté link buleud sareng stabilitas ka tingkat anu langkung luhur;

efisiensi produksi (dina hal kualitas) ogé ningkat;

Peningkatan kaamanan pikeun pagawé;

Kamampuh rékayasa pabrik solidified jeung wanti pikeun inovasi hareup.

Robotization & automation of round link chain making

-Panas-perlakuan

heat treatment for round chain links

Tautan teu diwujudkeun dugi ka perlakuan panas.

ranté SCIC disadiakeun pikeun sababaraha aplikasi rada nangtang, kaasup ranté pertambangan kaayaan corrosive sarta ngagem tur ngangkat kargo tina sarat kaamanan utmost;Téknologi perlakuan panas bakal nangtukeun ciri-ciri ranté tina inti ka permukaan, supados pas pikeun kaayaan kerja anu parah.Teu karasa, kakuatan tensile, elongation, defection, kacapean, jeung sajabana, kabeh sipat kritis nu rékayasa perlakuan panas sampurna bisa mantuan ngawangun kana unggal link ranté.

-FEA / FEM sareng uji kacapean

Urang ngadopsi FEA / FEM pikeun ngaoptimalkeun desain link ranté buleud, hasilna kinerja hadé tur umur panjang.

Éta ogé ngabantosan ngembangkeun tautan ranté modél/dimensi sareng panyambungna, boh pikeun pamundut klien atanapi nyiptakeun solusi énggal pikeun industri.

FEA/FEM and fatigue test for round link chain links

- Palapis

Palapis ranté link buleud rupa-rupa pisan gumantung kana tujuan palapis, anu tiasa pikeun neundeun langkung lami, atanapi pikeun anti korosi, atanapi pikeun anti ngagem, atanapi pikeun idéntifikasi warna, jsb.

Palapis ranté link buleud SCIC nyertakeun lukisan epoxy, galvanizing elektro, galvanizing dicelup panas, sherardizing, jsb.

Kami kabuka pikeun berpungsi dina syarat palapis ranté khusus pikeun klien.

Round link chain
Round link chains
SCIC Round link chain

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami