Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Rékayasa sareng P&P

-Material baja

Kami damel sareng pabrik baja utama Cina pikeun ngembangkeun waja kalayan unsur paduan anu hadé pikeun ngahontal sipat mékanis anu idéal pikeun ranté link baja buleud anu dianggo dina séktor pertambangan sareng angkat. Salaku pabrik ranté salami 30 taun, pamahaman sareng tanggapan kami ngeunaan kinerja ranté tautan buleud dina sagala rupa industri nyumbang pisan kana pamekaran bahan baja paduan sora kalayan pabrik.

steel bars for chains
steel mill for making round link chains

-Robotization & automation tina ranté link ngawangun

Ieu sadar dina 2018, tapi ku insinyur pabrik R&D salami sababaraha taun. Léngkah ageung ieu pikeun nyababkeun:

Perbaikan kualitas ranté bulat sareng stabilitas ka tingkat anu langkung luhur;

Efisiensi produksi (tina segi kualitas) ningkat ogé;

Paningkatan kaamanan pikeun pagawé;

Kamampuh rékayasa pabrik nguatkeun sareng ngadorong pikeun inovasi kahareup.

Robotization & automation of round link chain making

-Panasan-perlakuan

heat treatment for round chain links

Tautan henteu direalisasikeun dugi perlakuan panas.

Ranté SCIC disayogikeun pikeun sababaraha aplikasi anu cukup nangtang, kalebet ranté pertambangan anu korosif sareng kaayaan ngagem sareng angkat kargo tina syarat kaamanan anu paling ageung; téknologi perlakuan panas bakal nangtoskeun ranté tautan tina inti ka permukaan, supados pas pikeun kaayaan kerja anu karasa. Karasa, kakuatan tarik, manjangan, cacad, kacapean, sareng sajabana, mangrupikeun sipat kritis anu rékayasa perlakuan panas anu sampurna tiasa ngabantosan unggal tautan ranté.

-FEA / FEM sareng tés kacapean

Kami ngadopsi FEA / FEM ngaoptimalkeun desain tautan ranté buleud, hasilna langkung saé kinerja sareng umur anu langkung lami.

Éta ogé ngabantosan ngembangkeun panutan sareng konéksi modél / diménsi énggal, boh pikeun pamundut klién atanapi ngadamel solusi anu énggal pikeun industri.

FEA/FEM and fatigue test for round link chain links

-Lapis

Lapisan ranté tautan buleud seueur pisan gumantung kana tujuan palapis, anu tiasa kanggo panyimpenan langkung lami, atanapi pikeun anti korosi, atanapi pikeun anti ngagem, atanapi pikeun idéntifikasi warna, jst.

Lapisan ranté tautan bunderan SCIC nutupan lukisan epoxy, galvanis elektro, galvanis anu dicelupkeun panas, sherardisasi, jst.

Kami kabuka pikeun damel dina syarat-syarat palapis khusus pikeun ranté klien.

Round link chain
Round link chains
SCIC Round link chain