Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Warta

  • How To Choose The Right Master Link For Chain Slings?

    Kumaha Milih Patalina Master Anu Katuhu Pikeun Ranté Slings?

    Master Links and Master Link Assemblies mangrupakeun komponén penting pikeun ngabentuk multi-leg ngangkat slings.Sanajan utamana dijieun salaku komponén aisan ranté aranjeunna dipaké pikeun sakabéh jenis aisan kaasup tali kawat slings na webbing slings.Milih anu leres sareng ...
    Maca deui
  • Master Links And Rings: What Are The Types And How Are They Used?

    Patalina Master sareng Cincin: Naon Jinisna sareng Kumaha Dipaké?

    Tumbu jeung cingcin mangrupakeun tipe rada dasar hardware rigging, diwangun ku ngan hiji loop logam.Meureun anjeun geus katempo cingcin master bohong sabudeureun warung atawa link oblong nongkrong tina hook bango.Nanging, upami anjeun énggal dina industri rigging atanapi henteu acan nganggo tautan ...
    Maca deui
  • Lashing Chains Guide

    Lashing Chains Guide

    Dina kasus angkutan beban anu beurat pisan, éta tiasa ngamankeun kargo ku cara nyepetkeun ranté anu disatujuan dumasar kana standar EN 12195-3, tibatan sebatan wéb anu disatujuan dumasar kana standar EN 12195-2.Ieu pikeun ngawatesan jumlah lashings diperlukeun, ...
    Maca deui
  • Instructions For The Safe Use Of Chain Lashings

    Parentah Pikeun Pamakéan Aman tina Chain Lashings

    Inpormasi ieu sacara umum ngan ukur nyertakeun titik-titik utama pikeun panggunaan Chain Lashings anu aman.Panginten peryogi nambihan inpormasi ieu pikeun aplikasi khusus.Tempo ogé pituduh umum dina restraint beban, dibikeun overleaf....
    Maca deui
  • How To Assemble A Chain Sling?

    Kumaha Nyusun A Chain Sling?

    Ranté sering dianggo pikeun ngabeungkeut beban, pikeun ngangkat aplikasi sareng ngerek beban - kumaha oge, standar kaamanan industri rigging parantos dikembangkeun dina taun-taun ayeuna, sareng ranté anu dianggo pikeun ngangkat kedah nyumponan spésifikasi anu tangtu.Ranté aisan mangrupikeun diantara sababaraha anu paling populer ...
    Maca deui
  • What Is Chain Slings Inspection Guide? (Grade 80 and Grade 100 round link chain slings, with master links, shorteners, connecting links, sling hooks)

    Naon Dupi Chain Slings Inspection Guide?(Kelas 80 sareng Kelas 100 tali ranté buleud, kalayan tautan master, pondok, tautan panyambung, kait aisan)

    Guide Inspection Chain Slings (Kelas 80 sareng Grade 100 round link chainslings, sareng master links, shorteners, connecting links, sling hooks) ▶ Saha anu kedah ngalaksanakeun pamariksaan chainslings?Jalma anu terlatih sareng kompeten kedah ...
    Maca deui
  • Offshore Tank Container Rigging Failure

    Offshore Tank Wadahna Rigging Gagalna

    (a reconsider on kualitas link master / assembly pikeun wadahna lepas pantai ngangkat susunan) Hiji anggota IMCA geus dilaporkeun dua insiden nu rigging tina wadahna tank lepas pantai gagal salaku hasil tina narekahan tiis.Dina duanana kasus wadah tank w ...
    Maca deui
  • How Does A Bucket Elevator Work?

    Kumaha Ember Lift Gawé?

    Round Link Chain Bucket Elevator vs Belt Bucket Elevator Kumaha Ember Lift Gawé? LIPI elevators nyaéta conveyors anu mawa bahan bulk sapanjang hiji incli ...
    Maca deui
  • SCIC Short Link Chains Delivery For Aquaculture Mooring

    Pangiriman ranté pondok SCIC Pikeun Aquaculture Mooring

    Ranté link pondok, ranté link sedeng jeung ranté link panjang ilahar dipaké pikeun mooring aquaculture (atawa mooring budidaya lauk), sedengkeun ranté link pondok adopts EN818-2 dimensi na di kelas 50 / grade 60 / grade 80. Ranté anu tina panas dipped galvanized rengse ka counter aqua ...
    Maca deui
  • Get To Know Round Link Chains For Mining

    Kenali Ranté Patalina Babak Pikeun Pertambangan

    1. Carita ranté link buleud pikeun pertambangan Jeung ngaronjatna paménta pikeun énergi batubara di ékonomi dunya, mesin pertambangan batubara geus dimekarkeun gancang.Salaku alat utama pertambangan batubara mechanized komprehensif di tambang batubara, transmissio ...
    Maca deui
  • Lifting Round Link Chain Use, Inspection And Scrapping Guidance

    Angkat Babak Patalina Chain Paké, Inspeksi Jeung Scrapping Pituduh

    1. Ngangkat Pilihan ranté link buleud tur pamakéan (1) Kelas 80 dilas ranté ngangkat WLL jeung indéks Table 1: WLL kalawan ranté aisan leg (s) sudut 0 ° ~ 90 ° Link diaméterna (mm) Max.WLL suku tunggal t 2-...
    Maca deui
  • How To Replace The Slag Extractor Conveyor Chains And Scrapers?

    Kumaha Ngaganti Slag Extractor Conveyor Chains Sareng Scrapers?

    The maké jeung elongation tina ranté conveyor slag extractor teu ukur brings resiko kaamanan, tapi ogé bakal shorten umur jasa tina slag extractor ranté conveyor sorangan.Di handap ieu tinjauan ngeunaan ngagantian slag extractor ranté conveyor na scrapers....
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami