Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Warta

  • How to Pairing, Installation and Maintenance the Mining Flat Link Chains?

    Kumaha Pasangan, Pamasangan sareng Pangropéa Ranté Patén Pertambangan Pertambangan?

    Kumaha Pasangan, Pamasangan sareng Pangropéa Ranté Patén Pertambangan Pertambangan? Salaku pabrik ranté tautan waja buleud salami 30 taun, urang resep bagikeun cara Masangkeun, Pamasangan sareng Pangropéa Ranté Patalina Datar Pertambangan. ...
    Maca deui
  • How to Maintenance and Repair the Lifting Chain?

    Kumaha Pangropéa sareng Ngalereskeun Ranté Angkat?

    1. Teu kedah aya miring sareng ayun nalika sprocket dipasang dina aci. Dina rakitan transmisi anu sami, tungtung tungtung dua sprockets kedah dina pesawat anu sami. Nalika jarak tengah sprockets kirang ti 0,5m, simpangan anu diijinkeun nyaéta 1mm; Iraha ...
    Maca deui
  • What is the Development of Heat Treatment Process for High Grade Chain Steel 23MnNiMoCr54?

    Naon Pengembangan Proses Perlakuan Panas pikeun Baja Rantai Kelas Tinggi 23MnNiMoCr54?

    Pangwangunan prosés perlakuan panas pikeun baja réngking tingkat tinggi 23MnNiMoCr54 Perlakuan panas nangtoskeun kualitas sareng kinerja waja ranté buleud, janten prosés perlakuan panas anu wajar sareng éfisién mangrupikeun padika anu épéktip pikeun mastikeun ...
    Maca deui
  • A Brief Introduction of Mining Round Link Steel Chain Production and Technology

    Perkenalan Singkat Produksi Rantai Baja Pertambangan Babak Pertambangan

    Proses produksi ranté waja bulat: motong bar → léngkob tiis → ngahiji → las → kalibrasi primér → perlakuan panas → kalibrasi sekundér (buktina) → pamariksaan. Las na perlakuan panas mangrupakeun konci ...
    Maca deui
  • Round Link Chains of Different Means of Painting, How and Why?

    Ranté Link Babak Béda Artina Lukisan, Kumaha sareng Naha?

    Lukisan Sacara Éléktrostatik Semprot Palapis Éléktroforik Palapis SCIC-ranté parantos nyayogikeun r ...
    Maca deui
  • Grade 100 Alloy Steel Chain

    Ranté Baja Alloy Kelas 100

    Ranté waja alloy / angkat réngking Kelas 100: ranté Kelas 100 khususna dirancang pikeun sarat ketat tina aplikasi angkat overhead. Kelas 100 Ranté mangrupikeun baja paduan kualitas luhur kualitas Premium. Ranté Kelas 100 ngagaduhan kanaékan 20 persén dina watesan beban damel dibandingkeun sareng ...
    Maca deui
  • SCIC Mining Chains for Delivery

    Ranté Pertambangan SCIC pikeun Pangiriman

    ranté link waja buleud kalayan tautan tipe datar réngsé palapis pikeun pertambangan waja Armored conveyor ranté SCIC pangsaéna pikeun * karasa * kakuatan * kasabaran
    Maca deui
  • Quality Alloy Steel Makes Quality Round Steel Link Chain

    Baja Alloy Kualitas Ngajantenkeun Rantai Baja Baja Kualitas

    Maca deui
  • SCIC Short Link Chain for Lifting

    Ranté Link Singkat SCIC pikeun Angkat

    Ranté SCIC sareng alat pikeun angkat didamel numutkeun kana ISO 3076-3056-4778-7593 internasional, ka Éropa EN 818-1 / 2/4 sareng standar DIN 5587 DIN5688. Ranté sareng fittings didamel tina waja alloy anu kualitasna pangluhurna ngalangkungan ciri minimal anu diresepkeun ku ...
    Maca deui
  • Chain & Sling General Care & Use

    Ranté & Sling Perawatan Umum & Pamakéan

    KASUSAHAN BAGI Rantay sareng slings ranté meryogikeun panyimpenan ati-ati sareng perawatan rutin. 1. Simpen ranté sareng ranté rantang dina pigura "A" dina tempat anu bersih, garing. 2. Hindarkeun kakeunaan medium korosif. Ranté minyak sateuacan disimpen dugi. 3. Entong ngarobih perlakuan termal tina ranté atanapi ranté sling comp ...
    Maca deui
  • Chain & Sling General Inspection

    Ranté & Sling Pamariksaan Umum

    Penting pikeun mariksa ranté sareng ranté slings sacara teratur sareng nyimpen rékaman sadaya pamariksaan ranté. Turutan léngkah ieu di handap nalika ngembangkeun syarat pamariksaan sareng sistem pelacakan anjeun. Sateuacan diparios, bersihkeun ranténa supados tanda, cucuk, anggo sareng cacad sanésna tiasa ditingali. Anggo n ...
    Maca deui