Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Kelas 100 (G100) Chain Slings - Diaméter 20mm EN 818-4 Endless Sling Dua Suku

Katerangan pondok:

SCIC kelas 100 (G100) ranté slings (per EN 818-4) ngadopsi sorangan dijieun kelas 100 (G100) ranté sarta fittings ti pabrik dipilih ogé anu ngalaksanakeun paling stringent inspeksi, nguji sarta sertifikasi prosedur;Sajaba ti éta, insinyur SCIC mawa kaluar saksi situs jeung kontrol kualitas leuwih sagala fittings kaluar-sourced saméméh release on pangiriman ka pabrik ranté SCIC pikeun aisan nyieun sarta assembly.


  • ukuran:20 mm
  • ukuran:100
  • model:Endless Sling Dua Suku
  • Standar:EN 818-4
  • Struktur:Ranté dilas
  • Aplikasi:Angkat sareng nyentak, ngangkat beban, ngariung beban
  • Sampel:Aya
  • Rincian produk

    Profil Perusahaan

    Tag produk

    SCIC Lifting Chain

    Kategori

    Angkat sareng kempelan, ranté, ranté link pondok, angkat ranté link buleud, ranté Kelas 100, ranté G100, ranté aisan, ranté aisan, DIN EN 818-4 aisan ranté Kelas 8, ASTM A973 / A973M-21 spésifikasi standar pikeun alloy Grade 100 ranté baja

    SCIC-chain-manufacturer

    Aplikasi

    Angkat sareng nyentak, ngangkat beban, ngariung beban

    Produk patali

    Parameter ranté

    Méja 1: kelas 100 (G100) ranté aisan wates beban kerja (WLL), EN 818-4

    diameter

    d (mm)
    1.4 3 4.2
    2.2

    hiji leg aisan
    WLL (t)

    dua suku sleting
    WLL (t)

    tilu jeung opat suku aisan
    WLL (t)

    ranté aisan sajajalan dina choke hitch WLL (t)

    faktor: 1.0

    0°<ß≤45°
    faktor: 1.4

    45°<ß≤60°
    faktor: 1.0

    0°<ß≤45°
    faktor: 2.1

    45°<ß≤60°
    faktor: 1,5

    faktor: 1.6

    6

    1.4

    1.96

    1.4

    2.94

    2.1

    2.24

    7

    1.9

    2.66

    1.9

    4

    2.85

    3.04

    8

    2.5

    3.5

    2.5

    5.25

    3.75

    4

    10

    4

    5.6

    4

    8.4

    6

    6.4

    13

    6.5

    9.1

    6.5

    13.6

    9.7

    10.4

    16

    10.3

    14.4

    10.3

    21.6

    15.4

    16.4

    18

    12.5

    17.5

    12.5

    26.2

    18.75

    20

    19

    14

    19.6

    14

    29.4

    21

    22.4

    20

    16

    22.4

    16

    33.6

    24

    25.6

    22

    19.4

    27.1

    19.4

    40.7

    29.1

    31

    26

    26.5

    37.1

    26.5

    55.6

    39.7

    42.4

    28

    30.5

    42.7

    30.5

    64

    45.7

    48.8

    30

    35.5

    49.7

    35.5

    74.5

    53.2

    56.8

    32

    40

    56

    40

    84

    60

    64

    36

    50

    70

    50

    105

    75

    80

    38

    56.5

    78.4

    56.5

    118.6

    84.7

    90.4

    40

    62.5

    87.5

    62.5

    131.2

    93.7

    100

    45

    81

    113.4

    81

    170.1

    121.5

    129.6

    50

    98

    137.2

    98

    205.8

    147

    156.8

    SIC Kelas 100 (G100) ranté aisan model has:

    1

    Sleting hiji suku

    Grade 100 (G100) chain slings

    Dua suku sleting

    Grade 100 (G100) chain slings

    Tilu suku sleting

    4

    Opat suku sleting

    5

    Hiji leg aisan jeung shortener

    6

    Dua suku aisan jeung shortener

    7

    Sleting taya tungtung hiji suku

    8

    Satungtung alungan dua suku

    SIC Kelas 100 (G100) ranté aisan fittings sarta panyambungna:

    1

    Clevis nyekel kait pondok

    2

    Clevis self-locking hook

    3

    Clevis hook kalawan kancing

    4

    Nyambungkeun link

    5

    Panon cekelan kait pondok

    6

    Panon sorangan ngonci hook

    7

    Panon hook ku kait

    8

    Swivel self-locking hook

    9

    Master link

    10

    Majelis link master

    1

    Screw pin bow shackle

    2

    Screw pin D shackle

    3

    Baud tipe kaamanan jangkar shackle

    4

    Baud tipe ranté kaamanan shackle

    Inspection loka

    scic round steel link chain

    Jasa Kami

    scic round steel link chain

  • saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUSEN RANTAI STEEL BULAT 30+ TAUN, KUALITAS NGAJADI SATIAP LINK

    Salaku produsén ranté link baja buleud pikeun 30 taun, pabrik urang geus tinggal kalawan sarta ngalayanan periode pohara penting tina ranté Cina nyieun évolusi industri catering pikeun pertambangan (tambang batubara hususna), ngangkat beurat, sarta sarat conveying industri dina babak kakuatan tinggi. ranté link baja.Kami henteu lirén janten produsén ranté link babak anu unggul di China (kalayan pasokan taunan langkung ti 10,000T), tapi tetep dina kreasi sareng inovasi anu teu eureun-eureun.

    SCI company profile

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk patali

    Ninggalkeun Pesen anjeun:

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami