Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

LIPI Lift, Ranté ranté & Panyambung, Roda Roda, Rok Spain, Rantai Konveyor

Pedaran pondok:

Bagian SCIC pikeun lift ranté sareng konéktor kalebet: émbér lift, ranté belenggu & konektor, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jst.

Suku cadang SCIC pikeun lift ranté sareng konpéror khusus didamel per spék industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka kabutuhan klien khusus tina segi ranté link / ukuran / data kakuatan, janten yén urang ngadamel proposal anu rinci ti diménsi dugi ka solusi mékanis. Tangtosna, kamampuan sapertos kitu mangrupikeun pangalaman SCIC anu saé dina ranté link rundingan, rékayasa sareng pangalaman operasional & kanyaho salami mangtaun-taun.


Detil Produk

Tanda Produk

Kategori

lift ranté link baja buleud, conveyor ranté link buleud, scraper ranté buleud, DIN 766 ranté link buleud, DIN 764 rantai link buleud, DIN 745/5699 belenggu, ranté angkat lift, ranté angkat tautan buleud, roda ranté link buleud, link buleud sprocket ranté, ranté heko ranté, konektor ranté buleud, konektor ranté heko, LIPI lift, kantétan LIPI

Aplikasi

ranté lift, ranté conveyor, ranté scraper conveyors

Parts for Chain Elevator & Conveyor
Scic Parts Chain Elevator & Conveyor
1625123216204

Bagian SCIC pikeun lift ranté sareng konéktor kalebet: émbér lift, ranté belenggu & konektor, roda ranté, sprockets ranté, ranté conveyor, jst.

Suku cadang SCIC pikeun lift ranté sareng konpéror khusus didamel per spék industri sapertos DIN 22256, DIN 745, DIN 5699 & DIN 15234, atanapi OEM / ODM ka kabutuhan klien khusus tina segi ranté link / ukuran / data kakuatan, janten yén urang ngadamel proposal anu rinci ti diménsi dugi ka solusi mékanis. Tangtosna, kamampuan sapertos kitu mangrupikeun pangalaman SCIC anu saé dina ranté link rundingan, rékayasa sareng pangalaman operasional & kanyaho salami mangtaun-taun.

Pikeun ngadamel bagian-bagian anu mumpuni pikeun lift ranté, kontrol prioritas SCIC nyaéta:

- Tinjauan desain sareng persetujuan ku klien;

- Pilihan bahan sareng inspeksi bahan per desain docs;

- Forging, las, mesin CNC, jsb monitor situs ngeunaan kadali diménsi;

- Panas-perlakuan sareng tés pikeun ngahontal sipat mékanis anu dirancang;

- Kualitas bérés permukaan kalayan kendali kandel palapis.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali