Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Konektor Tipe Datar (SP)

Pedaran pondok:

AID Flat Type Connector (SP) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

Flat Type Connector (SP) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté tautan buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalaksanakeun / ngalangkungan aplikasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kategori

konektor ranté link baja bulat, konektor ranté pertambangan bulat, ranté tambang DIN 22252, konektor tipe datar DIN 22258-1, ranté conveyor pertambangan, sistem ranté bar hiber

Aplikasi

Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara

flat type connector (SP)

AID Flat Type Connector (SP) didesain sareng didamel kana aturan DIN 22258-1 & MT / T99-1997 & PN-G-46705, kalayan baja paduan tinggi pikeun minuhan sipat mékanis lengkep.

Flat Type Connector (SP) digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté tautan buleud dina posisi nangtung sareng horizontal sareng ranté sanés dina ngalaksanakeun / ngalangkungan aplikasi.

Majelis Konektor Tipe Datar (SP) sapertos gambar di luhur.

Salaku aksésori penting scraper sareng slag extractor dina tambang batubara, konektor ngagaduhan kapasitas bantalan siklik ageung sareng tingkat pemanfaatan anu luhur; Dina prosés operasi, éta mekelan kakuatan tarik, gesekan ku ranté, blok batubara sareng sprocket, sareng dikikis ku cai mineral.

Konektor ranté penambangan AID kalayan ukuran geometri anu wajar, ngalangkungan mesin kasar, semi bérés, bérés, perlakuan panas, pre manjang, shot blasting sareng prosés anu sanés, ngagaduhan kakuatan anu luhur, kateguhan tinggi, tahan maké, résistansi korosi, kamampuan bending tiis anu saé, gaya pegatna tinggi sareng pasipatan mékanis komprehensif séjén.

Gambar 1: Datar Tipe Konektor (SP)

SP flat type connector
mining chain connectors - SP flat type connector

Tabel 1: Diménsi Tipe Panyambung (SP) diménsi & sipat mékanis

Ukuranna

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Max.

A

Min.

B

Max.

C

Max.

Beurat

(kg)

Min. kakuatan pegatna (MBF)

(kN)

Résistansi kacapean per DIN 22258

18x64

18 ± 0,5

64 ± 0,6

102

20

66

23

1.3

410

40000

22x86

22 ± 0,7

86 ± 0,9

132

24

85

27

1.5

610

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

146

28

97

33

2.1

870

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

170

32

109

36

3.1

1200

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

196

36

121

41

4.5

1450

catetan: ukuran anu sanés sayogi nalika ditaros.

kakuatan kerja janten 70% tina MBF.

kakuatan uji coba janten 85% MBF.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali