Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Konektor Tipe Kenter

Pedaran pondok:

AID Kenter Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-2, kalayan waja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis anu lengkep.

Kenter Type Connector digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi horizontal waé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kategori

konektor ranté link baja buleud, konektor ranté pertambangan bulat, ranté pertambangan DIN 22252, konektor tipe kenter DIN 22258-2, rantai conveyor pertambangan, sistem ranté bar hiber

Aplikasi

Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara

Kenter Type Connector

AID Kenter Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-2, kalayan waja alloy tinggi pikeun minuhan sipat mékanis anu lengkep.

Kenter Type Connector digunakeun pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi horizontal waé.

Majelis Konektor Tipe Kenter nyaéta sapertos gambar di luhur.

Salaku aksésori penting scraper sareng slag extractor dina tambang batubara, konektor ngagaduhan kapasitas bantalan siklik ageung sareng tingkat pemanfaatan anu luhur; Dina prosés operasi, éta mekelan kakuatan tarik, gesekan ku ranté, blok batubara sareng sprocket, sareng dikikis ku cai mineral.

Konektor ranté penambangan AID kalayan ukuran geometri anu wajar, ngalangkungan mesin kasar, semi bérés, bérés, perlakuan panas, pre manjang, shot blasting sareng prosés anu sanés, ngagaduhan kakuatan anu luhur, kateguhan tinggi, tahan maké, résistansi korosi, kamampuan bending tiis anu saé, gaya pegatna tinggi sareng pasipatan mékanis komprehensif séjén.

Gambar 1: Panyambung Tipe Kenter

Kenter Type Connectors
mining chain connectors - Kenter Type Connector

Tabel 1: Diménsi Konéksi Tipe Kenter & sipat mékanis

Ukuranna

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Max.

A

Min.

B

Max.

C

Max.

Beurat

(kg)

Min. kakuatan pegatna (MBF)

(kN)

Résistansi kacapean per DIN 22258

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

148

30

95

65

2.6

1000

40000

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

170

35

109

75

3.9

1350

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

196

36

120

85

5.9

1800

38x126

38 ± 1.1

126 ± 1,3

204

43

134

94

7.4

2200

38x137

38 ± 1.1

137 ± 1.3

215

43

134

94

7.6

2200

42x146

42 ± 1,3

146 ± 1,5

232

47

148

105

10.8

2600

48x152

48 ± 1,5

152 ± 1,5

249

54

170

118

14.3

3000

catetan: ukuran anu sanés sayogi nalika ditaros.

kakuatan kerja anu 63% tina MBF.

kakuatan uji coba janten 75% MBF.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali