Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Perkenalan Singkat Produksi Rantai Baja Pertambangan Babak Pertambangan

Proses produksi ranté waja bulat: 

Motong bar → lentur tiis → ngahiji → las → kalibrasi primér → perlakuan panas → kalibrasi sekundér (buktina) → pamariksaan. Pangelasan sareng perlakuan panas mangrupikeun prosés konci dina produksi ranté waja bunderan pertambangan, anu sacara langsung mangaruhan kualitas produk. Parameter las ilmiah tiasa ningkatkeun ngahasilkeun sareng ngirangan biaya produksi; Prosés perlakuan panas anu pas tiasa masihan pinuh pikeun pasipatan matéri sareng ningkatkeun kualitas produk.

bar cutting - mining round link
cold bending - mining round link
jointing - mining round link
round link

Dina urutan pikeun mastikeun kualitas las tina tambang ranté baja link, las busur manual sareng las pantat résistansi parantos dileungitkeun. Las bokong Flash seueur dianggo kusabab tingkat otomatisasina tinggi, intensitas kuli anu rendah, kualitas produk anu stabil sareng kaunggulan anu luar biasa.

Ayeuna, manaskeun induksi frékuénsi sedeng mékanisme quenching sareng tempering kontinyu umumna digunakeun dina perlakuan panas tina ranté waja buleud pertambangan. Intina pemanasan induksi frékuénsi sedeng nyaéta struktur molekul obyék diaduk handapeun médan éléktromagnétik, sareng molekulna ngagaduhan énergi sareng tabrakan ngahasilkeun panas. Nalika perlakuan panas induksi frékuénsi sedeng dilakukeun, induktor dihubungkeun sareng frekuensi alternatip sedeng arus frékuénsi anu tangtu, sareng bahan damel ngalir dina kecepatan seragam dina sénsor, sahingga arus induksi kalayan frekuensi anu sami sareng arah anu sabalikna bakal dihasilkeun dina workpiece, anu bakal ngarobih énergi listrik kana énergi panas, sareng bahan damelna bakal dipanaskeun kana suhu anu diperyogikeun ku dipareuman sareng tempering dina waktu anu singget.

Pemanasan induksi frékuénsi sedeng ngagaduhan kaunggulan kagancangan manaskeun gancang, kirang oksidasi, struktur padaménan anu saé sareng ukuran sisikian austenite saatos dipareuman, anu ningkatkeun kakuatan sareng kateguhan tina tautan ranté. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé ngagaduhan kaunggulan kabersihan, gampang nyaluyukeun sareng efisiensi produksi anu luhur. Dina tahapan tempering, suhu tempering anu luhur dina zona las ranté tiasa ngaleungitkeun stres internal anu ngaleungitkeun dina waktos anu singget, anu ngagaduhan pangaruh anu penting pisan pikeun ningkatkeun palastik sareng kateguhan zona las link anu nunda sareng nunda inisiasi sareng pamekaran tina retakan. Suhu tempering di luhur taktak langkung handap, sareng karasa langkung luhur saatos tempering, anu kondusif pikeun panggunaan ranté dina prosés damel sareng ngalawan engsel antara tautan ranté sareng meshing sprocket.

heat treatmeng - mining round link
calibration - mining round link
mining round link
scic mining round link

Pos waktos: Mei-10-2021