Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Naon Pengembangan Proses Perlakuan Panas pikeun Baja Rantai Kelas Tinggi 23MnNiMoCr54?

Pangwangunan prosés perlakuan panas pikeun réngking tingkat tinggi 23MnNiMoCr54

round link chain steel

Perlakuan panas nangtoskeun kualitas sareng kinerja waja ranté buleudan, janten prosés perlakuan panas anu wajar sareng éfisién mangrupikeun padika anu épéktip pikeun mastikeun stabilitas anu hadé tina waja rantay kelas tinggi.

Prosés perlakuan panas tina 23MnNiMoCr54 waja rantay kelas tinggi

Metode pemanasan induksi frékuénsi sedeng ngagaduhan ciri kagancangan gancang gancang sareng kirang oksidasi, anu henteu ngan ukur sesuai sareng produksi héjo ayeuna, tapi ogé ngahontal indéks tinangtu kakuatan ranté waja bulat sareng kateguhan. Prosés khusus nyoko perlakuan frékuénsi induksi frékuénsi sedeng nyaéta pikeun ngadopsi tungku induksi frékuénsi sedeng peralatan pemanasan induksi kakuatan tinggi heula, pikeun ngawujudkeun babagian réncang ranté waja buleudan sareng tempering. Suhu quenching sareng tempering sateuacan ranté dilebetkeun kana seuneu dikontrol ketat ku pangukuran suhu infra merah. Ngaliwatan tés dina praktékna, mendakan yén médium pendinginan pikeun padumukan sareng tempering nyaéta cai, Suhu cai dikendalikeun di handapeun 30 ℃. Kakuatan pemanasan quenching kedah dikawasa antara 25-35kw, laju ranté kedah dikawasa dina 8-9hz sareng suhu kedah dikawasa antara 930 ℃ -960 ℃, sahingga kateguhan lapisan sareng ranté anu karasa tiasa minuhan sarat kualitas anu tangtu . Kakuatan pemanasan prosés tempering dikawasa dina 10-20kw sareng suhu dikawasa dina 500 ℃ -550 ℃. Laju ranté dijaga antara 15 sareng 16Hz.

(1) Dina tahap awal pembuatan ranté link baja buleud, metode perlakuan panas nyaéta tungku sumringah, sapertos tungku tungku puteran. Tungku konveksi dipaké pikeun tempering. Metoda ieu peryogi waktos pemanasan anu panjang sareng efisiensi rendah, sababaraha diantarana ogé peryogi ranté traksi anu panjang. Dina prosés pemanasan sanés, kusabab tingkat luhur oksidasi permukaan, sesah pikeun kéngingkeun bijil austenit anu saé pisan, anu antukna nyababkeun kualitas umum tina ranté link baja bulat anu dihasilkeun dina waktos éta. Kalayan kamajuan kontinyu tina téknologi perlakuan panas, metoda pemanasan induksi frékuénsi panengah anu dikembangkeun dina tahap engké seueur dianggo, sareng kualitas perlakuan panas tina ranté link baja buleud parantos ningkat sacara signifikan.

(2) Téhnologi tempering ranté, panggunaan awal tempering suhu seragam, arus. pamekaran langkung stabil nyaéta temperatur temperatur diferensial frékuénsi sedeng sareng temperatur suhu seragam ditambah tempering suhu diferensial. Anu disebut tempering suhu seragam nyaéta mertimbangkeun yén karasa unggal bagian tina ranténa sami saatos tempering, tapi tautan ranté dilakukeun ku las. Upami suhu tempering teuing handap, sendi las gampang dipegatkeun, sareng karasa ranténa tinggi, gesekan antara luar panangan lempeng sareng shift tengah conveyor ogé gampang pisan ngahasilkeun retakan. Upami suhu temperingna handap, kateguhan ranté ogé tiasa ngirangan. Tempering suhu anu béda nyoko kana pemanasan induksi, anu langkung cocog pikeun kaayaan manaskeun tina ranté, nyaéta, dina luhur taktak ranté ngagaduhan karasa sareng tahan maké, sareng panangan anu lempeng gaduh teu karasa sareng kateguhan anu saé. Metoda perlakuan panas ieu tiasa ningkatkeun kualitas ranté.


Pos waktos: Jun-15-2021