Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Kumaha Pasangan, Pamasangan sareng Pangropéa Ranté Patén Pertambangan Pertambangan?

Kumaha Pasangan, Pamasangan sareng Pangropéa Ranté Patén Pertambangan Pertambangan?

Salaku pabrik ranté tautan waja buleud salami 30 taun, urang resep bagikeun cara Masangkeun, Pamasangan sareng Pangropéa Ranté Patalina Datar Pertambangan.

1. Fitur Produk

Pertambangan ranté tautan datar anu kuat ngagaduhan ciri-ciri kapasitas bantalan ageung, résistansi maké anu kuat, kateguhan pangaruh anu saé sareng umur capé anu panjang.

2. Tujuan Utama sareng Wengkuan Larapna

Hal ieu seueur dianggo dina Armored Face Conveyor (AFC) sareng Beam Stage Loader (BSL) dina tambang batubara.

3. Standar Eksekutif

MT / t929-2004, DIN 22255

4. Papasangan sareng Instalasi

4.1 Papasangan ranté link

Pasangan anu akurat tina ranté link datar tambang penting pisan pikeun operasi anu berhasil dina conveyor. Nalika ranté ninggalkeun pabrik, éta dipasangkeun sareng tautan ranté hiji-hiji pikeun mastikeun yén scraper na aya dina garis lempeng sareng stabilitas scraper dina alur tengah. Tempatkeun ranté tautan datar anu disapasangkeun dina kotak bungkus sareng pasangkeun labél pikeun unggal ranté anu dipasangkeun. Ranté anu dipasangkeun henteu kedah dianggo nyalira. Toléransi pasangan nunjukkeun panjang maksimum anu diijinkeun tina sagala ranté pasangan.

4.2 Pamasangan ranté link

Ranté tautan datar anu disapasangkeun dipasang leres dina scraper pikeun ngaoptimalkeun kinerja ranténa. Ieu bakal mastikeun yén kasabaran dina dua sisi tina ranté diminimalkeun sareng yén tegangan ranté sacara efektif dikontrol nalika conveyor scraper mimitina dimimitian. Pastikeun hiji raray lempeng anu saé sareng ngaleutikan bédana pretensi.

Ranté dipasang pasang, sareng ranté pasang panjang sareng ranté dipasangkeun pondok dirakit dina gilirannana. Sprockets sareng baffles énggal biasana dirakit nalika masang ranté tautan datar anyar.

Pastikeun yén ranté tautan datar henteu ngajalankeun nalika mimiti dipasang tanpa jaminan pelumasan. Upami éta ngalir tanpa pelumasan, tautan ranté bakal gancang dipakena.

Pastikeun yén prosés tensioning anu leres cocog pikeun conveyor scraper sareng mesin transfer. Pariksa tegangan pre unggal dinten kanggo nyiptakeun nilai tegangan anu cocog pikeun unggal ranté. Kusabab ranté éta nyalira sareng kerjasama sareng conveyor kedah dijalankeun, sababaraha minggu mimiti operasi alat-alat penting pisan.

5. Pangropéa Ranté Patalina Datar

5.1 Operasi

Ranté conveyor scraper, scrapers sareng rantai penghubung (konektor) mangrupikeun bahan habis pakai, anu gampang dianggo sareng dirusak nalika dianggo deui. Ku alatan éta, pangropéa ranté tautan datar penting pisan pikeun manjangkeun umur jasa tina ranté sareng mastikeun résiko minimum kagagalan ranté.

Ngajaga lempeng tina permukaan kerja sakumaha akurat-gancang.

Upami raray anu dianggo henteu lempeng, éta tiasa nyababkeun tingkat béda tina maké sareng manjangan ranté.

Sudut bending di tukang shearer diminimalkeun. Upami ketat teuing, éta bakal ningkatkeun kakuatan sareng ranté anu diperyogikeun.

Ngalaksanakeun prosedur manajemén ranté pikeun mastikeun yén sadaya operasi dilatih sareng prakték pangsaéna kahontal dina bimbingan pabrikan conveyor, nuturkeun prosedur, ngajaga sareng nyimpen rékaman.

5.2 Saran pangropéa

Dina sababaraha tambang batubara, prakték pangropéa tina ranté tautan datar utamina anu dikonfirmasi operator ngeunaan ranté pretension, anu ogé tiasa ngendalikeun kinerja ranté. Kusabab kaayaan ngirangan laju galur mangrupikeun hal anu penting pikeun nyegah gagalna mimiti ranté. Ieu mangrupikeun ringkesan sababaraha hal konci, sareng saran anu ditepikeun ku produsen conveyor kedah dilaksanakeun.

- Pariksa tegangan pre unggal dinten, utamina dua atanapi tilu minggu sateuacan dipasang sareng operasi ranté anyar.

- Pariksa chute conveyor sateuacan ngamimitian mastikeun yén teu aya cacat atanapi masalah anu jelas.

- Ganti scraper anu rusak sareng tautan ranté gancang-gancang.
- Cabut ranté anu rusak atanapi rusak sareng parios perpanjangan ranté anu caket. Upami éta henteu nyumponan sarat, éta kedah dihapus dina waktosna. Upami ranténa dianggo, ranté dina dua sisi kedahna diganti sakaligus pikeun ngajaga pasangan tina ranté.

- Pariksa ranté rusak, baffles na sprockets sareng ngagantikeun upami diperlukeun.

- Mariksa scraper pikeun kantétan, leungit sareng rusak gagantel.

- Pariksa ranté pikeun maké sareng manjangan. Kusabab pakean atanapi manjangan di jero tautan (nunjukkeun kaleungitan) atanapi duanana bakal manjangan ranté.

Nalika ranté tautan datar parantos kabebanan sareng dibentang, jelas yén aya deformasi, ngahasilkeun paningkatan alami dina panjang keseluruhan tautan ranté. Ieu tiasa mangaruhan kana jumlah tautan anu caket, hasilna nyalahkeun ranté. Dina hal ieu, bagian anu kapangaruhan bakal diganti, sareng upami ranténa dianggo, ranté dina dua sisi bakal diganti dina waktos anu sami pikeun ngajaga pasangan tina ranté.

- umumna, ranté ieu elastis manteng sareng bakal balik deui ka nada aslina saatos ngabongkar. Pakéan internal tina tautan bakal ningkatkeun nada ranté, diménsi éksternal tina tautan moal robih, tapi panjang keseluruhan ranté bakal ningkat.

- éta diidinan ningkatkeun pitch ranté ku 2,5%.

6. Flat Link Chains Transportasi sareng Panyimpenan

a. Nengetan pencegahan karat nalika transportasi sareng neundeun;
b. Mangsa panyimpenan henteu kedah ngaleuwihan 6 bulan pikeun nyegah korosi sareng faktor sanés tina ngirangan umur jasa.


Waktos Post: Sep-06-2021