Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Parentah Pikeun Pamakéan Aman tina Chain Lashings

Inpormasi ieu sacara umum ngan ukur nyertakeun titik-titik utama pikeun panggunaan Chain Lashings anu aman.Panginten peryogi nambihan inpormasi ieu pikeun aplikasi khusus.Tempo ogé pituduh umum ngeunaan restraint beban, dibikeun overleaf.

sok:

Pariksa sesah ranté sateuacan dianggo.

● Ngitung gaya lashing (s) diperlukeun pikeun metoda dipilih tina beban restraint.

● Pilih kapasitas jeung jumlah lashings ranté pikeun nyadiakeun sahenteuna gaya lashing diitung (s)

● Pastikeun titik lashing dina kandaraan jeung/atawa beban anu kakuatan nyukupan.

● Nangtayungan ranté lashing ti edges radii leutik atawa ngurangan kapasitas lashing luyu jeung parentah produsén urang.

● Pastikeun ranté lashings bener tensioned.

● Ati-ati nalika ngaleupaskeun sebatan ranté upami bebanna janten teu stabil ti saprak sebatan diterapkeun.

PERNAH:

● Paké ranté lashings pikeun ngangkat beban.

● Cangreud, dasi atawa ngaropéa ranté lashings.

● Lashings ranté Overload.

● Paké ranté lashings leuwih ujung seukeut tanpa panyalindungan ujung atawa ngurangan kapasitas lashing.

● Ngalaan lashings ranté ka bahan kimia tanpa konsultan supplier nu.

● Paké ranté lashings nu boga sagala Tumbu ranté menyimpang, a tensioner ruksak, fittings terminal ruksak atawa tag ID leungit.

Milih Chain Lashing anu leres

Standar pikeun ranté lashings nyaéta BS EN 12195-3: 2001. Merlukeun ranté pikeun akur jeung EN 818-2 jeung komponén nyambungkeun pikeun akur jeung EN 1677-1, 2 atawa 4 sakumaha hade.Nyambungkeun jeung pondok komponén kudu boga alat securing kayaning kancing kaamanan.

Standar ieu kanggo barang kelas 8.Sababaraha pabrik ogé nawiskeun sasmita anu langkung luhur anu, ukuranana pikeun ukuranana, gaduh kapasitas lash anu langkung ageung.

Chain lashings sayogi dina sauntuyan kapasitas sareng panjang sareng dina sababaraha konfigurasi.Sababaraha tujuan umum.Batur anu dimaksudkeun pikeun aplikasi husus.

Pilihan kudu dimimitian ku hiji assessment tina gaya nimpah beban.Gaya lashing (s) diperlukeun kudu diitung luyu jeung BS EN 12195-1: 2010.

Salajengna pariksa naha titik lashing dina wahana jeung / atawa beban anu kakuatan nyukupan.Upami diperlukeun, panawaran sajumlah ageung sebatan pikeun nyebarkeun kakuatan ka langkung seueur titik lashing.

Lashings ranté ditandaan kalawan kapasitas lashing maranéhanana (LC).dinyatakeun dina daN (deca Newton = 10 Newtons) Ieu gaya kurang leuwih sarua jeung beurat 1kg.

Ngagunakeun Chain Lashings Aman

Pastikeun yén tensioner bébas pikeun align sareng henteu ngagulung dina ujung.Pastikeun yén ranté henteu bengkok atanapi knotted sarta yén fittings terminal kalibet leres kalayan titik lashing.

Pikeun dua bagian lashings, pastikeun bagian nu cocog.

Pastikeun yén ranté ditangtayungan tina radius seukeut tur leutik edges ku packing merenah atawa protectors ujung.

Catetan: Parentah produsén tiasa ngijinkeun pamakean dina radius anu leutik upami kapasitas sebatan dikirangan.

Inspeksi sareng Panyimpenan dina jasa

Lashings ranté bisa ruksak ku tensioning ranté sakuliah edges radius leutik tanpa panyalindungan ujung nyukupan.Sanajan kitu, karuksakan bisa lumangsung ngahaja salaku hasil tina beban pindah dina transit ku kituna perlu mariksa saméméh unggal pamakéan.

Lashings ranté teu kudu kakeunaan bahan kimia, utamana asam nu bisa ngabalukarkeun embrittlement hidrogén.Upami kontaminasi teu kahaja, sesah kedah dibersihkeun ku cai bersih sareng diidinan garing sacara alami.Leyuran kimiawi lemah bakal jadi beuki kuat ku évaporasi.

Lashings ranté kudu inspected pikeun tanda atra karuksakan saméméh unggal pamakéan.Entong nganggo sebatan ranté upami aya cacad di handap ieu: tanda anu teu kabaca;ngagulung, Tumbu ranté elongated atanapi notched, menyimpang atanapi notched komponén gandeng atawa fittings tungtung, latches kaamanan teu epektip atawa leungit.

Lashings ranté laun bakal ngagem kana waktu.LEEA nyarankeun yén aranjeunna kedah dipariksa ku jalma anu kompeten sahenteuna unggal 6 bulan sareng catetan hasil tina hasil.

Lashings ranté kedah ngan bisa repaired ku jalma kompeten pikeun ngalakukeunana.

Pikeun neundeun jangka panjang, tempat panyimpen kedah garing, beresih sareng bebas tina kontaminasi.

Inpormasi salengkepna disayogikeun dina:

TS EN 12195-1: 2010 Ngawatesan beban dina kandaraan jalan - Kasalametan - Bagian 1: Ngitung kakuatan kaamanan
BS EN 12195-3: 2001 Ngawatesan beban dina kandaraan jalan - Kasalametan - Bagian 3: Ranté gantung

Pedoman Praktek Terbaik Éropa ngeunaan Ngamankeun Kargo pikeun Angkutan Jalan
Departemen pikeun Kodeu Praktek Angkutan - Kasalametan Beban dina Kandaraan.


waktos pos: Apr-28-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami