Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Lashing Chains Guide

Dina kasus angkutan beban anu beurat pisan, éta tiasa ngamankeun kargo ku cara nyepetkeun ranté anu disatujuan dumasar kana standar EN 12195-3, tibatan sebatan wéb anu disatujuan dumasar kana standar EN 12195-2.Ieu pikeun ngawatesan jumlah lashings diperlukeun, saprak ranté lashing nyadiakeun kakuatan securing loba nu leuwih luhur ti lashings web.

Conto ranté lashing nurutkeun standar EN 12195-3

Fitur ranté

Spésifikasi sareng kinerja ranté link buleud anu tiasa dianggo pikeun ngamankeun kargo dina angkutan jalan dijelaskeun dina standar EN 12195-3, ranté lashing.Kawas lashings web dipaké pikeun lashing, ranté lashing teu bisa dipaké pikeun ngangkat, tapi ngan pikeun ngamankeun kargo.

Ranté lashing kudu dilengkepan piring nu nembongkeun nilai LC, ie kapasitas lashing sahiji ranté dinyatakeun dina daN, ditémbongkeun saperti dina conto dina gambar.

Biasana ranté lashing tina tipe link pondok.Dina tungtung aya kait atanapi cingcin khusus pikeun dibenerkeun dina kendaraan, atanapi ngahubungkeun beban upami aya langsung.

Ranté Lashing disayogikeun sareng alat anu ngagentos.Ieu bisa mangrupa bagian tetep tina ranté lashing atawa alat misah nu dibereskeun sapanjang ranté lashing bisa tensioned.Aya sababaraha jinis sistem tensioning, sapertos jinis ratchet sareng jinis ngaitkeun péngkolan.Pikeun sasuai sareng standar EN 12195-3, peryogi aya alat anu tiasa nyegah longgar nalika angkutan.Ieu sabenerna bakal kompromi efektivitas fastening.The pos tensioning clearance ogé kudu diwatesan nepi ka 150 mm, guna nyingkahan kamungkinan gerakan beban jeung leungitna konsékuansi tegangan alatan settling atawa geter.

chain plate

Conto piring nurutkeun standar EN 12195-3

chains for lashing

Pamakéan ranté pikeun lash langsung

Pamakéan Ranté Lashing

Jumlah minimum sareng susunan ranté lashing tiasa ditetepkeun nganggo rumus anu aya dina standar EN 12195-1, samentawis kedah mariksa yén titik lashing kendaraan dimana ranté dipasang nawiskeun kakuatan anu cekap, sakumaha anu diperyogikeun ku EN. 12640 baku.

Pariksa sateuacan dianggo pikeun mastikeun ranté sebat dina kaayaan anu saé sareng henteu kaleuleuwihi.Kalawan maké, ranté lashing condong manteng.A aturan jempol prescribes mertimbangkeun kaleuleuwihan dipaké ranté hiji panjangna ngaleuwihan leuwih ti 3% tina nilai teoritis.

Perhatian khusus kedah diperhatoskeun nalika ranté panyambung aya hubunganana sareng beban atanapi sareng unsur kendaraan, sapertos témbok.Ranté lashing nyatana ngamekarkeun gesekan tinggi jeung unsur kontak.Ieu, sajaba ruksakna beban, bisa ngabalukarkeun leungitna tegangan sapanjang cabang ranté.Ku alatan éta, sajaba ti niténan precautions husus, eta disarankeun pikeun ngagunakeun ranté ngan pikeun lash langsung.Ku cara kieu hiji titik beban sarta titik wahana disambungkeun ku ranté lashing tanpa interposition sahiji elemen séjén, ditémbongkeun saperti dina gambar.


waktos pos: Apr-28-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami