Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Kumaha Pangropéa sareng Ngalereskeun Ranté Angkat?

1. Teu kedah aya miring sareng ayun nalika sprocket dipasang dina aci. Dina rakitan transmisi anu sami, tungtung tungtung dua sprockets kedah dina pesawat anu sami. Nalika jarak tengah sprockets kirang ti 0,5m, simpangan anu diijinkeun nyaéta 1mm; Nalika jarak tengah sprocket langkung ti 0,5m, simpangan anu diijinkeun nyaéta 2mm. Nanging, henteu aya gesekan anu diijinkeun dina sisi huntu sprocket. Upami dua roda na ngalih teuing, gampang pikeun nyababkeun ranté pipisahan sareng ngagancangkeun maké. Nengetan cek sareng saluyukeun offset nalika ngaganti sprocket.  

2. Upami teuing ketang, konsumsi listrik bakal ningkat sareng bantalanna bakal gampang dipaké; upami leupas teuing ranté angkatna gampang luncat sareng dicabut. Kedap tina ranté angkat nyaéta: angkat atanapi pencét ti tengah ranté, jarak tengah dua sprockets sakitar 2% - 3%.   

3. Anu dianggo ngangkat ranté henteu tiasa dicampurkeun sareng sababaraha ranté énggal, upami henteu gampang pikeun ngahasilkeun pangaruh dina pangiriman sareng megatkeun ranténa.  

4. Saatos serius nganggo sprocket, Sprocket anyar sareng ranté énggal kedah diganti sakaligus pikeun mastikeun meshing anu saé. Teu mungkin pikeun ngagentos ranté atanapi sprocket énggal. Upami teu kitu, éta bakal ngabalukarkeun meshing goréng sareng ngagancangkeun maké ranté atanapi sprocket anyar. Saatos permukaan huntu sprocket dipakena dugi ka batas anu ditangtoskeun, éta kedah dialihkeun dina waktosna (ngarujuk kana sprocket kalayan permukaan anu tiasa diatur). Pikeun manjangkeun waktos panggunaan.  

5. Ranté angkat anu anyar panjang teuing atanapi manteng saatos dianggo, anu sesah diluyukeun. Tautan ranté tiasa dipiceun numutkeun kaayaan, tapi nomer tautan ranté kedah rata. Tautan ranté kedah ngalangkungan tonggong ranté, potongan ngonci kedah dilebetkeun di luar, sareng bukaanna bungkus ngonci kedah dina arah anu muterkeun anu péngkolan.  

6. Ranté angkat kedah dieusi ku minyak pelumas dina waktosna. Minyak pelincir kedah lebetkeun beberesih pas antara rol sareng panangan jero supados ningkatkeun kaayaan damel sareng ngirangan ageman.


Waktos Post: Jul-17-2021