Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Ranté Link Babak Béda Artina Lukisan, Kumaha sareng Naha?

Lukisan Normal 

 Palapis Semprot Éléktrostatik 

Palapis Éléktroforetik

SCIC-chain parantos nyayogikeun ranté link buleud kalayan sagala rupa permukaan, sapertos galvanisasi anu dicelupkeun panas, galvanisasi listrik, lukisan / palapis, minyak, sareng sajabina. Sadaya cara ieu pikeun ngabéréskeun tautan ranté pikeun tujuan hirup anu langkung lami, anticorrosion langkung saé sareng langkung lami salami jasa ranté, idéntifikasi warna anu unik, atanapi malah hiasan.

Ku tulisan anu pondok ieu, urang nuju fokus kana cara béda lukisan / lapisan pikeun palanggan kami.

Tilu cara ngalukis kasohor ku klien kami dina ranté link putaran waja alloy:

1. Lukisan normal
2. palapis semprot éléktrostatik
3. Palapis éléktroforetik

Lukisan normal dipikaterang ku efektivitas biaya sareng penanganan anu gampang, tapi pangaruh épéktipitas kirang kana permukaan ranté dibandingkeun sareng dua cara sanésna; janten hayu urang ngobrol langkung seueur ngeunaan dua cara palapis anu sanés.

Palapis semprot éléktrostatik

Bubuk plastik ditagihkeun ku alat éléktrostatik tegangan luhur. Dina kaayaan médan listrik, palapis disemprotkeun dina permukaan ranté, sareng bubukna bakal rata dipasang dina permukaan ranté pikeun ngawangun lapisan bubuk. Saatos palapis bubuk dipanggang dina suhu luhur teras diratakan sareng dipadet, partikel plastik bakal lebur janten palapis pelindung akhir anu padet kalayan épék anu béda, sareng pageuh taat kana permukaan ranté

Henteu kedah dibéréndél, sareng prosés na teu aya polusi ka lingkungan sareng teu aya karacunan awak manusa; Palapisna ngagaduhan kualitas penampilan anu saé, kuat adhesi sareng kakuatan mékanis; Waktos curing tina nyemprot pondok; Résistansi korosi sareng tahan maké tina palapis langkung luhur; Henteu aya anu peryogi.

Pilihan warna langkung seueur sareng kandelna langkung luhur. Palapis henteu sadayana diterapkeun sacara merata esp. kalayan tautan antar-nyambungkeun daérah.

Palapis éléktroforetik

Segmen ranté dicelupkeun dina mandi lapisan éléktroforetik konsentrasi rendah anu dieusi cai salaku anoda (atanapi katoda), sareng katoda anu saluyu (atanapi anoda) disetél dina bak mandi. Saatos waktos arus langsung disambungkeun antara dua kutub, pilem seragam sareng pilem halus anu henteu leyur ku cai disimpen dina permukaan tautan ranté.

Éta ngagaduhan ciri polusi rendah, hemat énergi, hemat sumberdaya, perlindungan sareng anti korosi, palapis lemes, résistansi cai anu saé sareng tahan kimia. Gampang pikeun ngawujudkeun mékanisasi sareng otomatisasi industri palapis. Éta cocog pikeun palapis bahan gawéan kalayan bentuk rumit, pasisian, juru sareng liang.

Pilihan warna kirang (seuseueurna hideung) sareng kirang kandelna, tapi kalayan lapisan super bahkan 100% permukaan link.

Seueur palanggan kami anu terang pisan ngeunaan lukisan / ciri palapis anu béda pikeun kabutuhanana bakal nunjukkeun hartosna anu leres dina urutanna.


Pos waktos: Apr-22-2021