Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Offshore Tank Wadahna Rigging Gagalna

Anggota IMCA ngalaporkeun dua insiden dimana rigging wadah tank lepas pantai gagal salaku hasil tina narekahan tiis.Dina duanana kasus wadah tank ieu disusun ulang dina dek jeung karuksakan ieu observasi saméméh sabenerna ngangkat wadahna.Henteu aya karusakan sanés sanés kana tautan éta sorangan.

failed chain link

Gagal Chain Link

failed chain link

Gagal Chain Link

Wadah lepas pantai anu disatujuan dilengkepan ku set rigging anu aya hubunganana anu tetep napel pikeun penanganan.Wadah sareng aisan disertipikasi ulang taunan.Pikeun duanana sét rigging gagal sertifikasi kapanggih dina urutan.

  • - Duanana wadahna diangkat dina kondisi statik (dek ka dek) dina kondisi cuaca alus;
  • - Duanana wadahna pinuh dina waktos angkat sareng beurat wadahna henteu ngaleuwihan beban kerja anu aman;
  • - Henteu aya deformasi dina tautan atanapi ranté anu dititénan dina dua kasus;maranéhanana disebut fractures tiis;
  • - Dina duanana kasus éta link master dina pas sudut wadahna nu gagal.
failed chain link

Gagal Chain Link

failed chain link

Gagal Chain Link

Saatos kajadian anu munggaran, tautan ranté dikirim ka laboratorium pikeun netepkeun panyababna gagalna.Nya, dina waktos éta, nyimpulkeun yén skenario anu paling dipikaresep anu nyababkeun narekahan ngadadak gancang nyaéta cacad ngajalin dina tautan master.

Saatos kajadian kadua sakitar tujuh bulan saatosna, kamiripan antara dua kajadian éta katingali sareng ditetepkeun yén duanana set rigging dipésér tina hiji angkatan.Kalayan ngarujuk kana kajadian anu sami di industri, retakan anu disababkeun ku hidrogén atanapi kasalahan prosés manufaktur teu tiasa dileungitkeun.Kusabab mékanisme gagalna ieu teu bisa ditangtukeun ku métode ujian non-destructive, eta ieu mutuskeun pikeun ngaganti sakabéh susunan rigging tina bets ieu (32 tina) kalawan susunan rigging anyar.

Hasil laboratorium ditunggu dina set rigging anu dikarantina ieu sareng tautan anu rusak pikeun tindakan salajengna anu pas.

(dicutat tina: https://www.imca-int.com/safety-events/offshore-tank-container-rigging-failure/)


waktos pos: Feb-18-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami