Round steel link chain making for 30+ years

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(produsén ranté link baja buleud)

Naon Dupi Chain Slings Inspection Guide?(Kelas 80 sareng Kelas 100 tali ranté buleud, kalayan tautan master, pondok, tautan panyambung, kait aisan)

Chain Slings Inspection Guide

(Kelas 80 jeung Kelas 100 round link ranté slings, kalawan tumbu master, shorteners, link nyambungkeun, kait aisan)

▶ Saha anu kedah ngalaksanakeun pamariksaan tali ranté?

Jalma anu dilatih sareng kompeten kedah nanggung jawab pikeun pamariksaan tali ranté.

▶ Iraha lagu ranté kedah dipariksa?

Kabéh aisan ranté (anyar, dirobah, dirobah, atawa repaired) kudu inspected ku jalma kompeten saméméh maranéhna dipaké di gaw pikeun mastikeun aranjeunna dijieun pikeun spésifikasi (sapertos DIN EN 818-4), teu ruksak, sarta bakal. cocog pikeun pagawean ngangkat.Pikeun tujuan nyimpen catetan mangpaat lamun unggal ranté aisan boga tag logam kalawan nomer idéntifikasi jeung informasi wates beban gawé.Inpormasi ngeunaan panjang ranté aisan sareng ciri-ciri sanés sareng jadwal pamariksaan kedah dirékam dina buku log.

Jalma anu kompeten ogé kedah mariksa tali-tali ranté sacara périodik, sareng sahenteuna sakali sataun.Frékuénsi pamariksaan dumasar kana sabaraha sering ranté aisan dianggo, jinis-jinis angkat anu dilaksanakeun, kaayaan dimana aisan ranté dianggo, sareng pangalaman baheula sareng umur jasa tina aisan ranté anu sami sareng pamakean.Upami ranté aisan dianggo dina kaayaan anu langkung parah, maka pamariksaan kedah dilakukeun unggal 3 bulan.Pamariksaan kedah dirékam.

Salian pamariksaan ku jalma anu kompeten, pangguna kedah mariksa sling ranté sareng asesoris rigging sateuacan unggal dianggo sareng sateuacan nempatkeun kana panyimpenan.Pariksa faults katempo dina link ranté (incl. master Tumbu), Tumbu nyambungkeun jeung kait aisan jeung distorsi of fittings.

▶ Kumaha kuduna lagu ranté dipariksa salila unggal pamariksaan?

• Bersih ranté aisan saméméh inspeksi.

• Pariksa tag idéntifikasi aisan.

• Gantungkeun ranté aisan ka luhur atanapi regangkeun ranté aisan kaluar dina lanté tingkat di wewengkon well-cahayana.Leupaskeun sagala ranté Tumbu twists.Ukur panjang tali ranté.Piceun lamun hiji aisan ranté geus stretched.

• Jieun inspeksi link-demi-link jeung piceun lamun:

a) Maké ngaleuwihan 15% tina diaméter link.

 1 chain sling inspection  

b) Dipotong, digigit, retak, digogél, diduruk, dilas, atanapi diadu korosi.

 2 chain sling inspection

c) Cacad, twisted atawa ngagulung ranté Tumbu atawa komponén.

 3 chain sling inspection

d) Manjang.Chain Links condong nutup sareng janten langkung panjang.

 4 chain sling inspection

• Pariksa link master, pin beban sarta kait aisan pikeun salah sahiji faults luhur.Sling Hooks kudu dicabut tina layanan lamun aranjeunna geus dibuka leuwih ti 15% tina bukaan tikoro normal, diukur dina titik narrowest, atawa twisted leuwih ti 10 ° ti pesawat tina hook unbent.

• Bagan rujukan Pabrik nunjukkeun kamampuan ranté aisan sareng kamampuan.Produsén rékaman, jinis, wates beban kerja sareng tanggal pamariksaan.

▶ Kumaha kuduna nyanyian ranté dipaké aman?

• Salawasna terang kumaha leres ngagunakeun parabot, slinging prosedur sateuacan nyobian operasi angkat.

• Mariksa aisan ranté sareng asesoris sateuacan dianggo upami aya cacad.

• Ganti latches kaamanan rusak tina hook aisan.

• Panggihan beurat beban saméméh ngangkat.Ulah ngaleuwihan beban dipeunteun tina aisan ranté.

• Pariksa naha ranté slings cocog bebas.Ulah maksakeun, palu atawa ngaganjel slings ranté atawa fittings kana posisi.

• Jaga leungeun jeung ramo ti antara beban jeung ranté nalika tensioning slings sarta nalika badarat beban.

• Pastikeun beban bébas diangkat.

• Jieun lift sidang jeung sidang handap pikeun mastikeun beban anu saimbang, stabil sarta aman.

• Saimbang beban pikeun nyegah overstress dina hiji ranté aisan leungeun (sling leg) atawa beban slipping bébas.

• Turunkeun wates beban gawé lamun dampak parna bisa lumangsung.

• Pad sudut seukeut pikeun nyegah bending Tumbu ranté sarta ngajaga beban.

• Posisi kait aisan tina slings multi-leg nyanghareup ka luar tina beban.

• Cordon kaluar wewengkon.

• Ngurangan wates beban nalika maké aisan ranté dina suhu luhur 425 ° C (800 ° F).

• Nyimpen ranté aisan leungeun dina rak di wewengkon ditugaskeun jeung teu bohong dina taneuh.Wewengkon panyimpen kedah garing, beresih sareng bebas tina sagala kontaminan anu tiasa ngabahayakeun kana aisan ranté.

▶ Naon anu anjeun kedah hindari nalika nganggo tali ranté?

• Hindarkeun beban dampak: ulah nyentak beban nalika ngangkat atanapi nurunkeun aisan ranté.Gerakan ieu ngaronjatkeun stress sabenerna dina aisan.

• Ulah ninggalkeun beban ditunda unattended.

• Ulah nyered ranté leuwih floors atanapi nyobian nyered hiji aisan ranté trapped tina handapeun beban.Ulah make tali ranté pikeun nyered beban.

• Ulah make-kaluar atawa ruksak aisan ranté.

• Ulah ngangkat dina titik hook aisan (clevis hook atawa panon hook).

• Ulah overload atanapi shock beban hiji aisan ranté.

• Ulah bubu ranté slings nalika badarat beban.

• Ulah splice ranté ku inserting hiji baud antara dua Tumbu.

• Ulah pondokkeun ranté aisan jeung knots atawa ku pulas lian ti ku cara maké ranté clutch integral.

• Ulah maksakeun atawa palu kait aisan kana tempat.

• Ulah make sambungan homemade.Paké ngan kantétan dirancang pikeun tumbu ranté.

• Ulah panas ngubaran atawa weld ranté Tumbu: kapasitas ngangkat bakal ngurangan drastis.

• Ulah ngalaan ranté Tumbu ka bahan kimia tanpa persetujuan produsén urang.

• Ulah nangtung dina garis kalawan atawa gigireun suku (s) tina aisan nu aya dina tegangan.

• Ulah nangtung atawa lulus dina beban ditunda.

• Ulah numpak dina aisan ranté.


waktos pos: Apr-03-2022

Ninggalkeun Pesen anjeun:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami