Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

Blok Tipe Panyambung

Pedaran pondok:

AID Block Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-3, kalayan waja alloy tinggi kanggo minuhan sipat mékanis anu lengkep.

Block Type Connector dianggo pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi nangtung waé.


Detil Produk

Tanda Produk

Kategori

konektor ranté link baja bulat, konektor ranté pertambangan bulat, ranté tambang DIN 22252, ranté link datar DIN 22255, konektor tipe blok DIN 22258-3, ranté conveyor pertambangan, sistem ranté bar hiber

Aplikasi

Armored Face Conveyors (AFC), Beam Stage Loaders (BSL), bajak batubara

block type connector

AID Block Type Connector didesain sareng didamel ka DIN 22258-3, kalayan waja alloy tinggi kanggo minuhan sipat mékanis anu lengkep.

Block Type Connector dianggo pikeun nyambungkeun DIN 22252 ranté link buleud sareng ranté link datar DIN 22255 dina posisi nangtung waé.

Majelis Blok Tipe Panyambung sapertos gambar di luhur.

Salaku aksésori penting scraper sareng slag extractor dina tambang batubara, konektor ngagaduhan kapasitas bantalan siklik ageung sareng tingkat pemanfaatan anu luhur; Dina prosés operasi, éta mekelan kakuatan tarik, gesekan ku ranté, blok batubara sareng sprocket, sareng dikikis ku cai mineral.

Konektor ranté penambangan AID kalayan ukuran geometri anu wajar, ngalangkungan mesin kasar, semi bérés, bérés, perlakuan panas, pre manjang, shot blasting sareng prosés anu sanés, ngagaduhan kakuatan anu luhur, kateguhan tinggi, tahan maké, résistansi korosi, kamampuan bending tiis anu saé, gaya pegatna tinggi sareng pasipatan mékanis komprehensif séjén.

Gambar 1: Panyambung Tipe Blok

Block Type Connectors
mining chain connectors - Block Type Connector

Tabel 1: Diménsi Konektor Blok Tipe & sipat mékanis

Ukuranna

dxp

d

(mm)

p

(mm)

L

Max.

A

Min.

B

Max.

C

Max.

Beurat

(kg)

Min. kakuatan pegatna (MBF)

(kN)

Résistansi kacapean per DIN 22258

26x92

26 ± 0,8

92 ± 0,9

213

28

75

28

2.4

960

40000

30x108

30 ± 0,9

108 ± 1.1

241

32

87

32

3.4

1270

34x126

34 ± 1.0

126 ± 1,3

297

37

99

36

5.1

1700

38x126

38 ± 1.1

126 ± 1,3

290

41

111

40

6.3

1900

38x137

38 ± 1.1

137 ± 1.3

322

41

111

40

6.5

1900

42x146

42 ± 1,3

146 ± 1,5

341

45

115

46

8,3

2300

48x144

48 ± 1,5

144 ± 1.6

334

51

127

56

10.2

2900

48x152

48 ± 1,5

152 ± 1.6

342

51

127

56

10.7

2900

52x170

52 ± 1.6

170 ± 1,8

388

56

127

61

15.2

3296

56x187

56 ± 1.7

187 ± 1.8

411

60

131

65

17.5

3945

catetan: ukuran anu sanés sayogi nalika ditaros.

kakuatan kerja anu 63% tina MBF.

kakuatan uji coba janten 75% MBF.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali