Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

G-210 Screw Pin Chain Shackle

Pedaran pondok:

G-210 Sekrup ranté pin ranté nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F, Tipe IVB, Kelas A, Kelas 2, kecuali pikeun ketentuan anu diperyogikeun tina kontraktor.


Detil Produk

Tanda Produk

G 210 screw pin chain shackle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali