Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

G-209 Screw Pin Anchor Shackle

Pedaran pondok:

G-209 Sekrup pin jangkar belenggu nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 2, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.


Detil Produk

Tanda Produk

G 209 screw pin anchor shackle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali