Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

G-2130 Bolt Tipe Jangkar Shackle

Pedaran pondok:

G-2130 Bolt Type Anchor shackles ku sambel sirah ipis - nut sareng pin cotter. Minuhan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 3, kecuali pikeun ketentuan anu diperyogikeun tina kontraktor.


Detil Produk

Tanda Produk

G 2130 Bolt type anchor shackle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali