Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

G-215 Babak Pin Chain Shackle

Pedaran pondok:

G-215 Babakan ranté pin ranté nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVB, Kelas A, Kelas 1, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.


Detil Produk

Tanda Produk

G 215 round pin chain shackle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali