Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

G-2140 Alloy Bolt Type Anchor Shackle

Pedaran pondok:

G-2140 nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F, Tipe IVA, Kelas B, Kelas 3, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.


Detil Produk

Tanda Produk

G 2140 alloy bolt type anchor shackle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali