Ngabentuk ranté tautan waja bunderan salami 30+ taun

SHANGHAI CHIGONG INDUSTRIAL CO., LTD

(pabrikan ranté link baja buleud)

G-213 Babak Pin Jangkar Shackle

Pedaran pondok:

G-213 bunderan jangkar pin buleud nyumponan sarat kinerja Federal Spésifikasi RR-C-271F Tipe IVA, Kelas A, Kelas 1, kacuali pikeun syarat-syarat anu diperyogikeun tina kontraktor.


Detil Produk

Tanda Produk

G 213 round pin anchor shackle

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali